Zapojte se!
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Zapojte se!

Zapojte se!

derk

derk

1. 1. 1970 00:00

Srdečně zdravím všechny čtenáře a fanoušky portálu tryhard.cz.

Reklama

 

Možná jste si mohli všimnout drobně snížené aktivity na našem webu. Je to hlavně z důvodu časového vytížení, jelikož vytváříme nové funkce, nová rozhraní a nestíháme v našem úzkém kolektivu sledovat vše.

Můžete se těšit na skvěle zpracované streamy, funkční tryhard tv se zajímavým programem, úpravy blogů, úpravy na foru a další. Zároveň bych chtěl v tomto příspěvku dát na vědomí, že hledáme spolupracovníky. Pokud někdo máte zájem podílet se na tomto projektu a přispět progamingové komunitě u nás – určitě se na nás obraťte a spolu vymyslíme, jak se můžete zapojit. Hledáme schopné a cílevědomé lidi, nemusíte mít vysoké elo, či tisíce odehraných her. Je důležité, abyste se dokázali vyjadřovat spisovnou, čtivou formou a aby vás to bavilo.

Čili pokud máte zájem, ozvěte se nám buďto ve hře (east – „derkeenho“, west – „loupeznyk jarmyl“) nebo na email dr@araged.net

Otevřené pozice:

- Reportáře z turnajů cz/sk scény- Reportáže z turnajů evropské scény- Reportáže z turnajů světové scény- Články, blogy, guidy, rozhovory

Možností je samozřejmě více a pokud máte nějaký nápad, dejte nám vědět. Do budoucna budou otevřeny také posty moderátorů na foru. Předem děkuji za schovívavost vůči našemu vytížení a doufám, že se s některými z vás již brzy dohodneme na případné spolupráci. Mějte se a lolku zdar!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama