Začíná závěrečný týden LCS, na světový šampionát se mohou dostat poslední dva týmy
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Začíná závěrečný týden LCS, na světový šampionát se mohou dostat poslední dva týmy

Začíná závěrečný týden LCS, na světový šampionát se mohou dostat poslední dva týmy

Maarty

Maarty

10. 8. 2023 21:50

Americká liga se dnes od 23:00 vrací zápasem v pavouku poražených, kde si možnost vyhrát letní split a šanci postoupit na světový šampionát bude moct vybojovat jen jeden z dvojice Team Liquid nebo Evil Geniuses.

Reklama

Na druhé, vítězné straně pavouku se utkají zatím neporažení Cloud9 a tým NRG, který dokázal překvapit a vybojovat vítězství proti papírově silnějším Golden Guardians a EG v předchozích kolech play-off. O tom, jestli se dokáží popasovat i s americkou jedničkou, se rozhodne v sobotní noci.

Poražení GG nastoupí proti Dignitas, kde midař Jensen stále drží naději na světový šampionát při životě. Po těsné sérii proti TSM ale vyhlídky nejsou příliš pozitivní. I přesto, že GG jednoznačně zakopli o nováčky NRG, jejich kvality by se v duelu proti Dignitas měly ukázat. Tým, který se po celý rok drží v americké špičce, by se zkrátka měl objevit na světovém šampionátu. Uvidíme, zda týden příprav stačil na vyřešení problémů, nebo nás Dignitas znovu překvapí.

Americká LCS bude už během tohoto týdne znát svého šampiona a také tři reprezentanty na Worlds. Čtvrtý bude muset o postup zabojovat proti čtyřce z LEC. Nenechte si ujít výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama