Začíná předposlední týden LCS, dokáží Golden Guardians získat první příčku nebo je TSM dotáhne v tabulce?
i Zdroj: Marv Watson/Riot Games
eSport League of Legends Článek Začíná předposlední týden LCS, dokáží Golden Guardians získat první příčku nebo je TSM dotáhne v tabulce?

Začíná předposlední týden LCS, dokáží Golden Guardians získat první příčku nebo je TSM dotáhne v tabulce?

Maarty

Maarty

12. 7. 2023 16:24

Před víkendovými evropskými play-off si můžete zkrátit čekání u soubojů nejlepších amerických celků. Zbývají poslední dva týdny základní části, které by už konečně mohly roztrhnout rivalitu a vyrovnané skóre jednotlivých organizací. Které zápasy tento týden sledovat a na jaké soupisky si dávat pozor, se dozvíte v dnešním článku.

Reklama

Cloud9 x Evil Geniuses a Golden Guardians

Dokola skloňované týmy, jejichž zápasy a letní výkon stále nedokázal rozseknout, kdo je v Americe nejlepší. Pravdou asi tedy bude, že každý z této trojice dokáže předvést vrchol profesionálního League of Legends, a my tak tento týden budeme moci opět sledovat jejich vzájemné zápasy - od půlnočního EG proti GG po sobotní C9 proti EG. Jedno je už nyní jasné, na tyto skvěle hrající organizace se můžeme těšit i v dalších částech letního turnaje.

Reinkarnace TSM

Po nevydařeném startu splitu i celého roku se organizaci podařilo získat tři důležitá vítězství v řadě a společně s Dignitas drží dělené paté místo. Opravdový test ale přichází až dnes, kdy se proti jmenovaným Dignitas budou muset postavit a v průběhu týdne vyzvat i 100 Thieves a tým Liquid. Dokáže veterán WildTurtle s oceňovaným a mladým midařem Insanity dostat TSM zpět na vrchol?

Komu budete tento týden fandit, aby získal první místo v tabulce? Liga začíná klasicky od 23:00 hodiny a kompletní výsledky a přehledy najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama