Začíná nám MČR Tour od PLAYzone
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Začíná nám MČR Tour od PLAYzone

Začíná nám MČR Tour od PLAYzone

derk

derk

14. 1. 2013 15:14

Nový rok a s ním i nová sezóna od PLAYzone je tady. První akce nás čeká na začátku února.

Reklama

Podívejte se již na oficiální text portálu. Bližší info o turnaji se objeví během pár dní, určitě se máte na co těšit. Teď již oficiální novinka.

Začíná nám MČR Tour od PLAYzone
Praha, 14. ledna 2013 – Teprve v loňském říjnu se odehrálo velké finále Mistrovství České republiky v počítačových hrách pro rok 2012 a už koncem ledna zde máme další offline událost v rámci tohoto seriálu portálu PLAYzone. Na festivalu PragoFFest, který od 31. ledna do 3. února hostí Modrá škola v Praze – Hájích, je totiž připravena zastávka MČR Tour.

Přímo na tomto tradičním Festivalu Fantazie tak budou diváci svědci kvalifikačního turnaje MČR ve hře League of Legends a co víc, sami se dokonce jednoho budou moci zúčastnit a přijít si tak na pěkné ceny, co v něm budou moci vyhrát. Vše se bude hrát na oficiálních certifikovaných sestavách MČR HAL3000, jež jsou k zakoupení exkluzivně u CZC.cz a návštěvníci PragoFFestu si je zde tedy budou moci vyzkoušet.

Na místě navíc bude vyhrazena speciální místnost nazvaná LoL Club, kde budou mít návštěvníci možnost sledovat živě přenášené zápasy na velkém plátně. Kdo tolik neholduje soutěžnímu hraní, dostane příležitost se zapojit do dalších soutěží, které si zde připraví partneři MČR 2013 například o nejnovější produkty ze svých dílen. Ty zde mimo jiné budou i předvádět.

K situaci se vyjádřil i projektový manažer PLAYzone Michal 'H1tachi' Nagy:

„Jsme velmi rádi, že tento rok můžeme představit novinku v rámci Mistrovství ČR v počítačovýh hrách a to MČR Tour a její zastávku na PragoFFestu. Společně s našimi partnery vytvoříme na tomto festivale arénu s 20 oficiálními HAL3000 MČR sestavami, které budou určeny pro hráče jak MČR turnaje v League of Legends, tak doprovodném pro návštěvníky. Ti si samozřejmě budou moci vyzkoušet nabušené HAL3000 MČR sestavy spolu s nejnovějšími produkty našich partnerů."

Projekt MČR vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, AlienWare, HAL3000, Logitech, Electronic Arts, hlavních partnerů SeaSonic, Playman, Comgad, SCORE, eSubaWear, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje třetí ročník, který naváže na finále MČR 2012 z Kongres hotelu Jezerka.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.

Pro další informace o PLAYzone či MČR:

Michal Nagy

nagy@playzone.cz

+421940602179

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama