Začíná finálový víkend LEC, support Fnatic nastoupí se zlomenou nohou
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Začíná finálový víkend LEC, support Fnatic nastoupí se zlomenou nohou

Začíná finálový víkend LEC, support Fnatic nastoupí se zlomenou nohou

Giry

Giry

Mnichovská aréna je připravena na závěrečné zápasy letošního ročníku LEC. Ve hře zůstávají tři týmy, G2, MAD Lions KOI a Fnatic změří síly před tisícovkami diváků.

Reklama

Letošní ročník LEC se blíží ke konci, finálový víkend si užijí fanoušci živě na mnichovském stadionu Olympiahalle s kapacitou 15 tisíc diváků. V sobotu uvidí semifinálový souboj mezi G2 a MAD Lions KOI, v neděli pak finále mezi vítězem tohoto souboje a Fnatic.

Hráči G2 a MAD už  spolu změřili síly už před třemi týdny a k překvapení mnoha fanoušků evropské ligy si hráči se lvem na srdci vybojovali vítězství 3:2. Určitou nervozitu a otazníky nad formou samurajů vyvolal i souboj G2 s BDS, jelikož v něm parta kolem Capse znovu prohrávala 2:0, poté ale dokázala sérii otočit.

Na vítěze semifinálového klání čekají Fnatic, kterým se i letos zkomplikovala situace. Naštěstí tento rok nemusí hledat náhradníka (na rozdíl od loňska, kdy si Oscarinin poranil ruku) a představí se v plné sestavě, i když korejský support Jun nastoupí s malou frakturou kosti v chodidle.

Zápasy závěrečného víkendu letošního ročníku LEC začínají v oba dny od 18:00. I my jsme se vydali do Mnichova sledovat zápasy živě, dojmy z místa sledujte na našem Instagramu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama