Začíná finálový týden letního splitu LEC, Patrik a Humanoid bojují o titul
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Začíná finálový týden letního splitu LEC, Patrik a Humanoid bojují o titul

Začíná finálový týden letního splitu LEC, Patrik a Humanoid bojují o titul

Maarty

Maarty

28. 7. 2023 14:09

Už v pondělí jsme mohli okusit první Bo5 zápasy mezi nejlepšími evropskými týmy. Fnatic a Heretics dnes budou bojovat o poslední možnost kompletně nevypadnout z roku 2023, zatímco rozjetí XL čekají na svého soupeře, aby si vybojovali šanci znovu vyzvat G2, kteří je porazili v těsném zápase.

Reklama

Dnes od 18:00 začne jedena z letošních nejdůležitějších Bo5 sérií pro soupisky obou týmu Fnatic i Heretics. Oba celky nemají dostatek bodů pro kvalifikaci do finálového turnaje o postup na světový šampionát, takže organizace, která dnes neuspěje, nezabalí jen letní split, ale i celý tento rok.

Pokud ale hráči těchto týmů pomýšlí na evropský titul, budou muset ukázat víc. Na vítěze totiž v semifinále čeká Excel, kteří tentokrát neodejdou bez boje. Je jednoduché pondělní zápas okomentovat jako nedostatečný výkon od G2 místo přiznání toho, že i XL, kteří doposud trávili sezónu na posledních místech, si dokáží došlápnout i na evropské lídry.

Žádný tým není v tento moment neporazitelný a my můžeme jen doufat v napínavé Bo5 série našich oblíbených týmů. Kompletní výsledky najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama