Z Arény se trvalý mód v League of Legends nestane, kdy se vrátí?
i Zdroj: Envar Studio/Riot Games
Novinky League of Legends Článek Z Arény se trvalý mód v League of Legends nestane, kdy se vrátí?

Z Arény se trvalý mód v League of Legends nestane, kdy se vrátí?

Giry

Giry

V dnešním videu od vývojářů jsme se dozvěděli novinky ohledně herních módů v League of Legends. Mluvilo se o Aréně, Swarmu, Ultimate Spellbook a ARAMu.

Reklama

Navzdory přání mnoha hráčů se Aréna nestane trvalým herním módem ve hře. Riot prý po dvou měsících od spuštění Arény na začátku léta zaznamenal propad v počtu hráčů, kteří tento mód hráli. K oživení nepomohl ani větší patch v polovině doby, kdy byla Aréna dostupná. Aréna se však vrátí v první polovině příštího roku. Riot slibuje mnoho vylepšení včetně nových augemtů.

Swarm podle Riotu překonal předchozí PvE módy jako Star Guardian nebo Odyssey. Vývojáři však zatím nejsou rozhodnutí, kdy (a jestli vůbec) se Swarm vrátí, zatím pouze zpracovávají data a poznatky, které přinesla premiéra tohoto módu.

Na závěr jsme se dozvěděli, že režim Ultimate Spellbook se brzy dostane do hry a už nyní si ho můžeme vyzkoušet na testovacím serveru PBE. Na své si přijdou i hráči ARAMu, pro které má Riot připravené překvapení na konec letošního roku, zatím ale nevíme, o co konkrétně půjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama