YamatoCannon opouští Splyce
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek YamatoCannon opouští Splyce

YamatoCannon opouští Splyce

Smashee

Smashee

18. 4. 2017 16:00 2

Známý švédský kouč opouští organizaci.

Reklama

Bývalý hráč a jedna z nejznámějších osobností evropské League of Legends scény Jakob "YamatoCannon" Mebdi již nebude trénovat tým Splyce. Oznámil to včera ředitel týmu Marty "Lazerchickenzzz" Strenczewilk v krátkém videu

Jakob již není naším koučem. Jakob, hráči i vedení se shodli na tom, že to v týmu nefunguje tak, jak by mělo.

S Jakobem se mi spolupracovalo velmi dobře, myslím, že pro naši organizaci udělal, co mohl. Vděčíme mu za dnešní podobu League of Legends sekce a opravdu si nemyslím, že najdete hráče, který působil v naší organizaci a byl by ochoten prohlásit cokoliv jiného, než že mu Jakob pomohl stát se lepším hráčem. Navzdory tomu ale jeho styl koučování a představa herního stylu se dostala do bodu, ve kterém se již neshoduje s naší vizí o rozvoji naší organizace. A pro nás je důležité, abychom se zdokonalovali.

YamatoCannon se stal koučem Splyce loni v lednu roku 2016 a ziskem druhého místa v letní části soutěže pomohl týmu dostat se na Worlds. Letos se s týmem dostal do čtvrtfinále EU LCS, kde Splyce podlehli Misfits 3-2.

Kam budou Yamatovy kroky směřovat dále, není jasné. Po internetu kolují spekulace o tom, že by se mohl připojit k týmu Fnatic, ale nic není potvrzeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama