West elo coverage #1
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek West elo coverage #1

West elo coverage #1

Bhaal

Bhaal

24. 5. 2012 11:12

Vítejte u prvního dílu elo coverage na serveru west pro CZ/SK scénu. Všechna data jsou aktuální ze dne 24. 5. 2012.

Reklama

1. frAgger - 2350 eloJeden z nejlepších, pravděpodobně i nejlepší hráč na naší scéně - frAgger. Jedná se o skvělého supporta, kterého nějak neláká kompetitivní hraní, a proto se soustřeďuje na solo queue.

2. FZ Mozilla - 2269 eloSolo top hráč dánského celku FragZone. Většině z vás určitě známý "Mozillák", který kdysi komentoval pro CZ/SK ESL.

3. Bhaalspawn - 2262 eloDalší solo top hráč, tentokrát týmu Buzici v Muzici.  Po své nabídce v zahraničním týmu maseTV, který mu dohodil Brokenshard, se rozhodl dát ještě jednu šanci svému bývalému týmu.

4. Kazmitch - 2256Jedná se o dalšího supporta, který se chce věnovat kompetitivnímu hraní na úplně nové úrovni. Podle jeho slov, chce jezdit na offline akce typu Dreamhack aj. Nutno dodat, že se nejedná o toho "slavného" Kazmitche.

5. aimPWNZ - 2227Momentálně jeden z nejlepších AP hráčů na naší scéně. Je to bývalý AP týmu FragZone, kde hrál s Mozillou a podle posledních informací projevuje zájem o přidání se do celku Few Gamers.

6. eSuba Herdyn - 2160Herdyn je již hodně neaktivní hráč a v poslední době hraje jen premady se svým týmem. Jeho poslední hra byla odehrána před deseti dny.

7. CarryTheJohnny - 2158Johnny je známý AD carry, který o sobě tvrdí, že je "Best AD east". Johnny je asi nejvíce známý z dob, kdy hrál s aimem a Mozillou. Poté hrál s celkem Let's play netacaffé a momentálně hledá tým.

8. Dirtgen QQ - 2025O Dirtgenovi se toho moc neví. Je to rozhodně silný AP hráč. Poté, co přešel na west se vyšplhal nahoru a chvíli měl jeden tým, kde hrál Play4Fame proti M5.

9. eSuba kokos - 2021Kokos z eSuby byl dříve AD carry již zmíněného týmu. Bohužel poté, co Adamoss přestal hrát aktivně, přešel na post AP carryho.

10. eSuba Adamoss - 2004Poslední hráč, o kterém se zde rozepíšeme je již třetí hráč týmu eSuba. Adamoss je už sice neaktivní, ale pro většinu lidí to byl jeden z nejlepších hráčů u nás.

 

A nyní minirozhovor s naším #1 hráčem - frAgger.

 Jaký to je pocit mít nejvyšší elo na CZ/SK scéně?Ani jsem nevěděl, že jsem nejvyšší elo, no potěší to, ale kvůli tomu jsem to nedělal :P.

  Měl jsi určitě nabídky i do nějakých zahraničních týmů. Přemýšlel jsi někdy nad tím, začít hrát kompetitivně?Přemýšlel a stále přemýšlím, čekám na nějakou solidní nabídku, zatím dostávám nabídek dost, ale není to přesně to co bych chtěl. Rád bych si zahrál s někým celkem známým...

 Tvá hlavní role je support, mohl by jsi dát pár rad našim čtenářům, jak ses dostal na tak vysokou úroveň? No, dokud jsem se nedostal k 1800~ hrál sem soloQ a snažil se nehrát support, pak někde okolo 1850 jsem začal duoQ s nějakýma AD hráčema, abych se dostal na nějaký elo, kde support nemusí dát pentakill :P. Tolik season 1, v season 2 jsem hrál hlavně ap/top a support jen když jsem tohle hrát nemohl... Rada pro čtenáře, pokud si nejste 100% jisti, že kvůli Vám bot linka pokaždý vyhraje, snažte se naučit i jinou roli než support, věřte mi po stovkách support her je to hodně velká nuda ;) A nyní hráči, na které se nedostalo, ale zaslouží si zde být:loupeznyk jarmyl (1998), The Guardian (1994), nardeus (1974), Doctor Aephorus (1961), 4n41j4k0k4n41 (1944), mMe Bimbo8 (1936) a DrLucas (1919). 

To je pro dnešek vše. Je zde hodně dalších hráčů, o kterých určitě nevíme. Znovu vás teda žádám, pokud víte o někom, kdo má momentálně alespoň platinový rating (1899+), určitě nám zde zanechte vzkaz.

Pokud jsme na vás zapomněli, dejte nám vědět zde v komentářích a do příště to napravíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama