West Elo Coverage #2
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek West Elo Coverage #2

West Elo Coverage #2

Bhaal

Bhaal

11. 6. 2012 13:08

Uběhly dva týdny a je na čase si opět zrekapitulovat naše hráče na serveru West.

Reklama

1. FZ Mozilla - 2368 (+99) eloMozilla se posunul ze druhé příčky na první a nasadil celkem vysokou laťku pro ostatní hráče. Minulý týden si odnesl monitory z BenQ ligy, kterou vyhrál se svým týmem složeným pouze k účelu vyhrání těchto monitorů.

2. Kazmitch - 2310 (+54) eloKazmitch nám postupuje ze čtvrtého místo na druhé. Nutno říct, že stále nemá žádný tým a je to support.

3. fragger - 2213 (-137) eloFragger nám od posledně hodně klesl a také si změnil svůj in game nick. Důvod jeho klesnutí může být to, že momentálně hraje, jak má ve svém status message napsáno "Lux only".

4. Bhaalspawn - 2191 (-71) eloTopař BVM se propadl o jednu příčku. Nutno dodat, že minulý týden skončil se svým týmem v CZ/SK go4lol grand finále druhý a odnesl si podle svých slov "nějakou tu almužnu".

5. CarryTheJohnny - 2097 (-61) eloJohnny je dalším ze třetice hráčů, který si odnesl na Lancraftu BenQ monitor. Pokud nejsou naše informace mylné, pořád hledá nějaký stálý tým.

6. eSuba Herdyn - 2096 (-76) eloHerdyn nám, jako většina hráčů taky klesl v elo. Momentálně brázdí solo queue, protože eSuba už prý nehraje. Najde si nějaký tým nebo bude dál brázdit vody solo queue?

7. aimPWNZ - 2063 (-164) eloaim se nám ze všech hráčů propadl nejvíce. To ovšem nemění nic na tom, že je posledním hráčem týmu Free Win, který si odnesl monitory z Lancraftu. Jak je to s aimem a jeho týmem je neznámo.

8. Zelvuska - 2046 (nový) eloZelvuska je ArmyOfOne1 z eastu. Jedná se o junglera slovenské elity SGC, kteří skončili druzí na Lancraftu.

9. chlupnoha - 2040 (nový) eloO tomto hráči moc informací nemáme. Jeho nejhranější role jsou AP nebo AD carry. Pokusím se vám o tomto doufejme nadějném hráči do příštího dílu sehnat více informací.

10. The Guardian - 2022 (+28) eloPoslední hráč, který uzavře náš žebříček je The Guardian. AD carry slovenského týmu SGC. Kdysi jste ho mohli vidět v duu s hráčem SERAPSTAR, jemuž táhnul elo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama