WDGM Liga - finále LB
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek WDGM Liga - finále LB

WDGM Liga - finále LB

derk

derk

26. 9. 2012 12:57

Jak probíhá Western Digital Grand Master Liga?

Reklama
WDGM Liga - finále LB

Již se blížíme ke konci. Přiblížíme si ještě, jak se hrálo. Během posledních dvou měsíců se utkávaly nejlepší týmy u nás a v celkovém počtu 8 týmů si zahrály o velké množství MČR bodů a zajímavé věcné ceny. Systém turnaje byl double elimination (Losers bracket) a hrálo se na dva vítězné zápasy. Již nám zbývá jen finále Lower Bracketu, kde si dnes večer zahrají

 Buzici v Muzici

proti

 FLYtoHIGH

a následně grandfinále, kde bude hrát vítěz tohoto duelu proti

 

(ex)

Team Replika

. Grandfinále se bude streamovat v pátek večer a bude se hrát na tři vítězné hry – s tím, že Team Replika bude mít jednu výhru k dobru, protože nemusel bojovat v Losers Bracketu. Zatím nejzajímavějším zápasem turnaje byl zápas mezi FLYtoHIGH a eSubou, který nakonec skončil lépe pro FLY, kteří si urvali výhru 2:1.

- DNES VEČER OD 20:00  Buzici v Muzici vs.  FLYtoHIGH - V PÁTEK VEČER SE BUDE HRÁT GRANDFINÁLE!
STREAM

Jedinou smutnou zprávou je asi jen to, že se řada týmů během turnaje rozpadla a poukázala tak na problém u nás asi největší – týmy se neustále mění a tím samozřejmě upadá i kvalita. Doufejme, že týmy jako Team Replika a eSuba vydrží ve stejné sestavě i nadále a budou jakousi motivací pro všechny týmy u nás. Na druhou stranu je vidět i nový zájem ze stran méně zkušených hráčů, což jsme mohli vidět v souběžně probíhající Playman Amateur Lize. Takže doufejme, že nových týmů bude stále více a více a ty starší si zároveň udrží kvalitu i sestavu co nejdelší dobu. 

V tomto turnaji se hraje o celých 300 MČR bodů, které se rodělí mezi všech osm týmů. Čili výsledky mohou dost dobře zamíchat s celkovým pořadím na MČR klasifikaci. Kdo myslíte, že nakonec vyhraje páteční grandfinále a odnese si 5 myší od steelseries?

Po tomto turnaji se bude hrát již jen jeden, poslední Nightcup, který se započítá do MČR klasifikace. V neděli už bude jasné, které týmy na MČR postupují. V následujících dvou týdnech vám přineseme rozsáhlé články o představení všech týmů. A stejně tak dlouho očekávané Tryhard Power Rankings za poslední dva měsíce. Již teď vám mohu říci, že proběhlo mnoho změn v sestavách týmů, přesunech pod křídla jiných klanů a podobně. Určitě se máte na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama