WDGM Liga - dohráno!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek WDGM Liga - dohráno!

WDGM Liga - dohráno!

derk

derk

29. 9. 2012 08:21

Včera večer byla ukončena dvouměsíční liga pro osm nejlepších týmů u nás.

Reklama

V tomto turnaji bylo rozděleno celkově 300 MČR bodů a právě toto ohodnocení přepisovalo tabulku klasifikace. Nutno podotknout, že prvních šest umístěných týmů je rovněž v první šestici postupujících na MČR a pokud se nestane nějaké velké překvapení, sestava by se již neměla měnit.

WDGM Liga - dohráno!
  (ex)Team Replika

(100 MČR bodů, 5x steelseries Kana mouse)

  FLYtoHIGH

(60 MČR bodů)

  Buzici v Muzici

(40 MČR bodů)

  eSuba.Intel LoL

(30 MČR bodů)

Turnaj se hrál systémem playoff – double elimination. Všechny hry se hrály na dva vítězné zápasy. Na prvním místě se umístil (ex)Team Replika, který jako jediný prošel celý turnaj bez jediné prohry a nedostal se do Losers Bracketu. Na stupních vítězů se umístili ještě FLYtoHIGH a Buzici v Muzici. Turnaj byl poněkud problematický, protože většina týmů musela zařadit jednotlivé zápasy do značně nabitého týdenního programu evropských turnajů a tréninků, nakonec se to však jakž takž podařilo. Jediným zklamáním bylo odsunování termínů zápasů, které vedlo až ke kontumaci grandfinále ve prospěch týmu Replikantů, protože už prostě nebyl čas tento zápas před koncem klasifikace odehrát. Domluvili jsme se však na velmi solidním kompromisu a turnaj je tedy oficiálně ukončen.

Jsou za námi tedy obě ligy a letošní sezóna je skoro u konec. Už nám chybí odehrát pouze jeden bodovaný nightcup (dnes večer) a následně samotné MČR.

Do úřadu hlavního admina pro League of Legends na Playzone jsem nastoupil v červenci a zatím jsem víceméně spokojený s průběhem turnajů a i zvýšenou aktivitou týmů, které se do turnajů přihlašují. Obě probíhající ligy se daly udělat lépe a do budoucna to tak i bude. Budoucí soutěže a turnaje budou probíhat ještě více hladce a budou také daleko zajímavější, protože na jejich vymyšlení a harmonogram budu mít více času i zkušeností.

Dovolil bych si proběhlou sezónu zhodnotit jako velice kladnou a pevně doufám, že si League of Legends na MČR neudělá ostudu! Udělali jsme jako komunita velký krok směrem kupředu a pokud to tak půjde dále, nebude dlouho trvat a naše milovaná hra se stane tou nejhranější a nejpodporovanější u nás. Chci vám všem poděkovat za vaši aktivitu, snahu hrát a zlepšovat se.

Ještě si dovolím drobnou organizační poznámku – všechny turnaje, které se až do konce tohoto roku budou hrát, nebudou ohodnoceny MČR body. V plánu jsou ještě dvě ligy (podobné PAL a WDGML, nicméně více propracované) a velký a revoluční LAN turnaj, který by se měl konat někdy v listopadu. Dnes večer bude oficiálně ukončena MČR klasifikace pro letošní sezónu a zítra se můžete těšit na velkou novinku, kde se podíváme, kdo z týmů postupuje a zahraje si na největším turnaji u nás za ceny v řádu desítek tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama