Vyzkoušejte MMO od Riotu v předstihu. Fanoušek vytvořil mapu Runeterry, po které se můžete proletět
i Zdroj: Riot Games
Ostatní Legends of Runeterra Článek Vyzkoušejte MMO od Riotu v předstihu. Fanoušek vytvořil mapu Runeterry, po které se můžete proletět

Vyzkoušejte MMO od Riotu v předstihu. Fanoušek vytvořil mapu Runeterry, po které se můžete proletět

Giry

Giry

30. 10. 2023 15:03

"Vytvořil jsem Riot MMO za jeden týden" tvrdí titulek videa od Youtubera, který si říká anboniwow. Ten vytvořil v Unreal Engine 5 mapu světa League of Legends, kterou si můžete stáhnout a prohlédnout si zblízka některé detaily.

Reklama

Chce se podívat na místa, kde se odehrával seriál Arcane, do pouště Shurima na Sluneční disk císařského města pohřbeného pod pískem nebo třeba na vrchol hory Targon? Tak to si musíte počkat až na vydání MMO od Riotu. Pokud se ale spokojíte s verzí, která vypadá, jako by ji prodávali v jednom nejmenovaném supermarketu, doporučujeme shlédnout zmiňované video.

Youtuber vytvořil celou mapu Runeterry a zasadil do ni města či důležité stavby ze všech hlavních regionů. Proletět se tedy můžete například k Ixtalské pevnosti Ixaocan nebo nad sochou Avarosy ve Freljordu. Společnost vám celou dobu bude dělat Pantheon, právě toho ovládáte a (pravděpodobně) díky jeho ultimátce můžete létat mezi jednotlivými regiony.

Hru si můžete stáhnout a vyzkoušet, odkaz na stažení najdete v popisku videa. Nečekejte od ni moc, ale vzhledem k tomu, že nám Riot ze své připravované hry ještě nic neukázal, uvidíte na této fanouškovské mapě více, než z oficiální tvorby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama