Výsledky - IEM Singapore, DreamHack, WCG
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Výsledky - IEM Singapore, DreamHack, WCG

Výsledky - IEM Singapore, DreamHack, WCG

derk

derk

1. 12. 2013 11:51

Jsou za námi tři velké turnaje - IEM Singapore, Dreamhack a World Cyber Games. Podívejte se na výsledky.

Reklama
Výsledky - IEM Singapore, DreamHack, WCG
DreamHack Winter 2013

Tento turnaj byl v našem hledáčku na prvním místě. Jedna kvůli účasti domácího týmu Storm Games Clan a potom také proto, že jsme zde mohli vidět ostatní evropské týmy a stream běžel v pro nás poměrně normálních hodinách. SGC nakonec bohužel vypdali ve skupině, nicméně postup jim utekl opravdu o vlásek. Vítězem turnaje se stali SK Gaming i přes to, že ve finále prohrávali 0-1 proti polskému celku KMT.

  SK Gaming 10.500 $
  Kiedyś Miałem Team 5.250 $
  Intellectual Playground 3.750 $
  LowLandLions 3.750 $

Podívejte se také na to, jak celý turnaj probíhal a které týmy se potkaly v play-off. Níže najdete také záznamy jednotlivých her z finále.

Další finálové hry: Hra 1Hra 2 ,

Hra 32013 World Cyber Games

WCG již od roku 2000 funguje podobným stylem jako Olympijské hry na počítači. Hráč reprezentují své kluby a země v několika různých herních titulech a hrají jednak o slušný podíl celkového prizemoney a zároveň také o titul mistrů světa. Jedinou podmínkou je to, že v týmu musí být všichni hráči stejné národnosti. Tento rok se ukázalo celkem 20 týmů, Mohli jsme vidět i týmy z Argentiny, Chile, Mexika, Japonska anebo Peru. Jediná země, která měla v turnaji dva týmy byla Čína - a oba týmy dopadly velmi pěkně. Evropu potom reprezentovaly tři celky - ESC Gaming (Německo), MeetYourMakers (Polsko) a The RED (Rusko). Pojďme se opět podívat na to, jak celý turnaj dopadl.

  CJ Entus Blaze 30.000 $
  OMG 20.000 $
  World Elite 10.000 $
  Lyon Gaming -

Přikládáme ještě rozpis play-off celého turnaje, jen pro představu, jak to probíhalo.

Finálové zápasy se odehrály teprve před chvílí a proto ještě nejsou nahrány na youtube. Podívejte se ale na zápasy ze hry o třetí místo.  Hra 1 , Hra 2 Podobně jako u IEM Singapore se tento turnaj konal pro evropského diváka v nočních hodinách, tak jsme dali po stránce coverage přednost DreamHacku. 

Výsledky - IEM Singapore, DreamHack, WCG
IEM Singapore VIII

Před týdnem se konalo IEM Cologne a tento víkend se dohrálo IEM určené pro asijské týmy. Mohli jsme vidět celky z Číny, Koreji, Tchaj-wanu a celkově jihovýchodní Asie. Nejlépe se dařilo Invictus Gaming, který dokázal ve finále porazit CJ Entus Frost a získat tak zpět alespoň část čínské hrdosti, po několika prohrách ve finále proti Korejcům (ať už jde o S3WC, ALL-STARS anebo současně probíhající WCG 2013). Zápasy se podobně jako v již zmiňovaném WCG odehrávaly v nočních/ranních hodinách, proto jsme se rozhodli jen pro následný report po proběhnutí turnaje. Pojďme na to.

  Invictus Gaming 18.500 $
  CJ Entus Frost 7.500 $
  Taipei Snipers 5.000 $
  Saigon Jokers 5.000 $

Vzhledem k účasti šesti týmu se hrálo podobně jako v Cologne systémem single elimination play-off, kde Invictus Gaming a CJ Entus Frost čekali na své soupeře rovnou v semi-finále. Hrálo se bo3.

Podívejte se na slavnostní předávání cen vítězům celého turnaje. Pod videem najdete záznamy finálových zápasů.

Záznamy finále: Hra 1 ,

Hra 2Jak jste s výsledky turnajů spokojeni?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama