eSport League of Legends Článek Výměna botlinky Fnatic pomůže, v létě budou silnější, tvrdí Caedrel

Výměna botlinky Fnatic pomůže, v létě budou silnější, tvrdí Caedrel

Giry

Giry

16. 6. 2023 16:55

V podcastu EUphoria, kde komentátoři Caedrel, Dagda a Drakos hodnotili týmy před startem splitu, došla samozřejmě řeč i na Fnatic. U týmu zajímavého pro české fanoušky se všichni tři shodli na tom, že se mu v letním splitu bude dařit více v porovnání s první polovinou roku.

Reklama

Nejvíce komentátoři probírali novou botlinku, Fnatic totiž nově přivedli korejského střelce Noah a z týmu KOI se do jejich dresu převlékl support Trymbi. Podle trojice ve videu jde o výrazné posílení týmu.

“Nová botlinka je pro Fnatic velký upgrade, odebere tlak z topaře Oscarinina,” svěřil se Caedrel. Podle něj bude hrát velkou roli posun v metě. Z toho by měl nejvíce těžit právě Trymbi, který umí daleko lépe hrát tanky než enchantery.

Marek Humanoid Brázda
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
Marek Humanoid Brázda

Řeč došla i na Humanoida, u kterého komentátoři zmiňovali hlavně nekonsistetní výkony a nedostatečný champion pool. I na tom ale podle statistik ze soloQ, kde můžeme vidět jeho hry za Ahri nebo Neeko, český midlaner pracuje, a k lepšímu výkonu Fnatic by tak měl pomoct i on.

V celkovém hodnocení zařadili komentátoři Fnatic do kategorie B po bok Vitality a Astralis. Český střelec Carzzy se svým týmem MAD Lions dopadl v tomto hodnocení o něco lépe. Naopak poslednímu českému zástupci v nejvyšší evropské lize trojice komentátorů nevěří, Patrika s XL poslala až na úplné dno.

Výměna botlinky Fnatic pomůže, v létě budou silnější, tvrdí Caedrel

LEC začíná už v sobotu odpoledne úvodním kláním mezi MAD Lions a Vitality. Rozpis všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama