Všichni Češi postupují do play-off LEC, Karmine Corp si konečně připsali výhru
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Všichni Češi postupují do play-off LEC, Karmine Corp si konečně připsali výhru

Všichni Češi postupují do play-off LEC, Karmine Corp si konečně připsali výhru

Reibl

Reibl

30. 1. 2024 18:29

Poslední hrací víkend rozhodl o osmičce týmů, která postoupí do playoffs zimního splitu. Radovat se mohou čeští fanoušci, všichni Češi totiž postupují.

Reklama

Závěrečné Bo1 duely přinesly řadu příběhů. Závěr splitu nezvládli Heretics, kteří si připsali tři prohry a zejména Perkz se neukázal v dobrém světle. Ani Karmine Corp neodstartovali závěr splitu s výhrou, což vyřadilo celek z bojů o postup. Bez nátlaku ale soupiska francouzské organizace dokázala o den později porazit SK Gaming a v pondělí i Team BDS. Dvě výhry jsou pro celek jen morální vzpruha. Spolu s nimi nepostupují ani Rogue.

Humanoidovo Fnatic sice neporazili letošní G2, avšak došlápli si na staré G2 (Heretics) o den později. To plně stačilo na postup.

Carzzyho Vitality obdobně slavili výhru nad Heretics a spolus GIANTX postupují se skóre 4:5 do playoffs. Jackies a Patrik si ostatně v posledním týdnu připsali dvě výhry nad MAD Lions KOI a Rogue, což celek jasně oddělilo od dvojice na dně tabulky. Ta vypadá následovně.

Los playoffs

Letošní playoffs se dělí na dvě části. V té první se týmy utkají v Bo3 duelech. Až závěrečné 4 zápasy se odehrají jako Bo5 série. Do úvodních duelů nastoupí nejdříve Team BDS proti Heretics. Následně Jackies a Patrik vyzvou v obtížném zápase G2.

Na Carzzyho Vitality čekají SK Gaming a Humanoid vyzve svoji starou organizaci MAD Lions KOI.


Kompletní výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama