Všestranný headset LAMAX Heroes General1 zvládne i ty nejnáročnější questy
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Všestranný headset LAMAX Heroes General1 zvládne i ty nejnáročnější questy

Všestranný headset LAMAX Heroes General1 zvládne i ty nejnáročnější questy

Giry

Giry

3. 4. 2023 06:00

Neslyšíte kroky nepřátel a epický herní soundtrack zní mdle? Asi je čas zahodit stará sluchátka a poohlédnout se po upgradu.

Reklama

Neslyšíte kroky nepřátel a epický herní soundtrack zní mdle? Asi je čas zahodit stará sluchátka a poohlédnout se po upgradu. Výběr správného headsetu je důležitý, ať už utápíte hodiny v jakémkoliv herním žánru. Nemusíte přitom utrácet vysoké částky, dobrá sluchátka pořídíte i za rozumný peníz.

Nový headset LAMAX Heroes General1 zaujme už na první pohled osvědčenou konstrukcí využívající lehké plasty na vnějšku a odolnou kovovou kostru v interiéru. Sluchátka s uzavřenou konstrukcí náušníku definují 53mm měniče. Velikost driverů je v této kategorii nadprůměrná a jde o první náznak, že zvuk z těchto sluchátek bude bohatý.

Všestranný headset LAMAX Heroes General1 zvládne i ty nejnáročnější questy

LAMAX autentický zvuk sluchátek Heroes General1 vylepšuje technologií LAMAX BeatBass, která maximalizuje audio zážitek a prohlubuje znění zejména basových tónů. Váš herní zážitek bude o to intenzivnější a při hraní uslyšíte každý pohyb a výstřel nepřítele.

Jakmile usadíte sluchátka na hlavu, můžete se pustit i do nejdelšího questu. Heroes General1 totiž nabídnou maximální pohodlí díky paměťové pěně na náušnících a pružné, avšak odolné konstrukci. Polstrovaný hlavový most obsahuje kovovou výztuhu, sluchátka si navíc můžete skrze nastavitelné výsuvné části upravit tak, aby vám perfektně seděla na hlavě.

Všestranný headset LAMAX Heroes General1 zvládne i ty nejnáročnější questy

Exteriér lemují elegantní světle modré doplňky. Primárně černý headset s drobnými detaily dokáže zaujmout a zároveň bude ladit s dalším herním příslušenstvím.

LAMAX myslel i na kvalitní mikrofon, který umí ztlumit okolní zvuky. Vaši spoluhráči vás díky tomu perfektně uslyší a vy se nemusíte bát, že zaslechnou rozhovory z jiné místnosti. Mikrofon je navíc odnímatelný, tudíž ho můžete odložit, pokud vlastníte například stolní. Zároveň při jeho odpojení lze sluchátka běžně nosit i ven, kde by mikrofon překážel.

Heroes General1 se vyznačují skvělou kompatibilitou. Připojíte je jednoduše skrze 3,5mm combo jack k počítači, mobilu i konzoli. Kabel o délce dva metry by vám měl vystačit, přesto LAMAX nabízí v balení i 1,5m prodlužku. Nechybí ani redukce na dva 3,5mm jacky pro sluchátka a mikrofon zvlášť.

Všestranný headset LAMAX Heroes General1 zvládne i ty nejnáročnější questy

Na kvalitním opleteném kabelu naleznete ovládání hlasitosti i rychlé přepínání mikrofonu. Obojí funguje při zapojení do prakticky jakéhokoliv zařízení a vy tak nemusíte stahovat žádný zbytečný software.

Za cenu 1 390 korun jde o skvělá herní sluchátka, která nabízejí bohatý zvuk, kvalitní konstrukci a širokou kompatibilitu. Jeden headset využijete při hraní na konzoli, počítači i při procházkách venku. Jedná se tak o skvělou investici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama