LoL novinky League of Legends Článek Všechno, co potřebujete vědět o novém herním režimu Aréna v League of Legends

Všechno, co potřebujete vědět o novém herním režimu Aréna v League of Legends | Kapitola 5

Reibl

Reibl

5. 7. 2023 15:41

Seznam kapitol

1. Lobby a fáze hry 2. Uživatelské rozhraní 3. Unikátní prvky - Cameo 4. Mapy a globální statistiky 5. Strategie a rankedy

Napínavé souboje, zcela nové mapy, augmenty a unikátní pravidla. Do League of Legends brzy dorazí zcela nový herní režim, po kterém hráči volali řadu let. Co nám o Aréně Riot neřekl? Nový mód jsme si zkusili na PBE a řekneme vám úplně vše.

Reklama

Strategie

Jelikož se Aréna nachází na PBE a zatím neobsahuje žádné balanční úpravy, je těžké mluvit i s ohledem na budoucí patche o konkrétních strategiích. Vyzkoušet tudíž můžete prakticky cokoliv.

Pokud ovšem můžeme poradit, tak hrajte Arénu vždy s parťákem na Voicu / Discordu a domluvte si, jak v každém souboji postupovat. Jde o 2v2 zápasy, tudíž vám hru často vyhraje správný focus na carry. Někdy je dobré vyčkávat do pozdější fáze kola a zkusit rozdělit soupeře, jindy se vyplatí all-in strategie. Nebojte se experimentovat.

Rankedy

Aréna bude od začátku disponovat rankedy a pěti tiery. Oproti klasickým hodnoceným hrám nezískáváte LP a nečekají vás ani promo série. Místo toho sbíráte za první a druhé místo body, za třetí a čtvrté je ztrácíte. Po dosažení určitého počtu bodu získáte nový odznak. Systém rankedů je tedy obdobný jako Hyper Roll v TFT.

Všechno, co potřebujete vědět o novém herním režimu Aréna v League of Legends
i Zdroj: Riot Games

Aréna vychází na Live servery 20. července a zůstane dostupná do 28. srpna. Spolu s novým herním režimem se do hry dostanou také nové skiny a event.

Nové Soul Fighter skiny v LoL připomínají komiksový styl
i Zdroj: Riot Games

Nové Soul Fighter skiny v LoL připomínají komiksový styl

Slibované skiny pro letní event se představily na testovacím serveru. Do hry se dostanou společně s eventem 20.7. Prestižní…

28. 6. 2023 01:01
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama