Vizuální reworky Lee Sina a Teema uvidíme ještě tento rok
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Vizuální reworky Lee Sina a Teema uvidíme ještě tento rok

Vizuální reworky Lee Sina a Teema uvidíme ještě tento rok

Giry

Giry

6. 1. 2024 05:52

Podívejte se, co v novém videu s novinkami představili vývojáři okolo vizuálních reworků a nových skinů.

Reklama

Nejprve nám vývojáři ve videu představili seznam šampionů, kteří v první polovině letošního roku prestige skin. Na Twitteru pak doplnili, jakým způsobem bude možné tyto skiny získat:

  • Rakan - mýtická esence
  • Ezreal - event tokeny
  • Kindred - mýtická esence
  • Evelin - event tokeny
  • Kayle - event tokeny

Dlouho slibovaného vizuálního reworku Lee Sina se prý dočkáme už na začátku května. Na vizuální rework Teema si ale ještě musíme počkat, Rito prý narazil na několik problémů, které musí vyřešit.

Vizuální reworky Lee Sina a Teema uvidíme ještě tento rok
i Zdroj: Riot Games

Během blížících se oslav nového lunárního roku přivítáme zcela novou sérii skinů Heaven Scale, která se oproti skinům s moderní tématikou jako Lunar Beasts nebo Firecracker bude zaměřovat na mytologii a prastará božstva.

Následovat budou tygří skiny s názvem Primal Ambush. Riot se zde inspiroval v jihovýchodní Asii, kde jsou tygři důležitou součástí tamní kultury. Ovšem dočkáme se také návratu některých starších úspěšných sérií jako Porcelain, Faery Court, Project nebo Blood Moon.

Některé staré Legendární skiny, které vyšly v době, kdy se k těmto skinům ještě nepřidávaly speciální rámečky, je nyní dostanou. Jedná se například o skiny Brolaf, Corporate Mundo nebo Dragontrainer Tristana.

Na závěr vývojáři prozradili, že se nový skin chystá i pro šampiony, kteří už dlouho žádný nový nedostali, jako Rammus nebo Olaf.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama