Vítěz čínské LPL nepojede do Koreje, tým se bude účastnit MSI online
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Vítěz čínské LPL nepojede do Koreje, tým se bude účastnit MSI online

Vítěz čínské LPL nepojede do Koreje, tým se bude účastnit MSI online

Reibl

Reibl

21. 4. 2022 18:00

Formát turnaje si nijak měnit nebude.

Reklama

Poslední týdny přinesly řadu spekulací ohledně účasti mistra LPL na blížícím se turnaji MSI 2022. Vzhledem k přísným a dlouhým karanténám v Číně hrozilo, že se LPL celek nestihne vrátit včas na start letní části ligy. Riot nakonec přichází s řešením.

Letošní MSI se odehraje v korejském Busanu a vyvrcholí 29. května. Čínská LPL by ovšem měla začít krátce po konci mezinárodního klání. Hned na začátku září se totiž konají Asijské hry, kde bude mimo jiné zastoupeno i League of Legends. V kombinaci s dlouhou karanténou při odletu z Koreje by to znamenalo, že by se vítěz jarního splitu LPL s velkou pravděpodobností nemohl účastnit začátku letní části.

Riot tudíž povolí LPL reprezentantům účast online z Číny. Ping by měl dosahovat okolo 35 ms a bude jednotný i pro celky, které se zúčastní turnaje z arény v Busanu. Kromě infrastruktury bude zajištěna férovost pomocí lokálních rozhodčí.

Týmy z Koreji a Číny spolu již online hrály při 2020 Mid-Season Cupu. Organizátoři tudíž mají jisté zkušenosti s podobnou akcí. Formát turnaje se nijak nemění a ostatní týmy budou hrát z Koreje tak, jak bylo dosud plánováno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama