Víkendový duel českých střelců - udrží si XL šanci na postup do play-off a Worlds?
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Víkendový duel českých střelců - udrží si XL šanci na postup do play-off a Worlds?

Víkendový duel českých střelců - udrží si XL šanci na postup do play-off a Worlds?

Maarty

Maarty

11. 7. 2023 18:22

V sobotu se vrací LEC s prvními zápasy skupinové fáze a domácí fanoušci se mohou těšit na nálož zápasů s českými hráči. Nejprve na duel Patrika s Carzzym a poté na souboj Fnatic, kteří vyzvou SK Gaming. Postoupit mohou pouze dvě organizace.

Reklama

Patrik proti Carzzymu

Ať už týmy začaly léto lépe nebo hůře, jejich výkony se měnily z týdne na týden. MAD Lions dokázali otevřít druhý týden bez jediné prohry a o to víc nikdo nečekal následovanou a hořkou pětizápasovou sérii porážek. Na druhou stranu XL zažili téměř pravý opak a po vzpamatování se v druhém týdnu dokázali ukořistit třetí místo v žebříčku.

Jak už vyznělo z nedávného rozhovoru s Patrikem, Bo1 jedna zápasy jsou hlavně o draftu a nyní se tedy dostáváme do úplně jiného teritoria. Vzpomeňme si jen na jarní finále, kde tým BDS dokázal nad MAD Lions získat dvě vítězství v kontrolovaných hrách, ale v momentě, kdy MAD v třetí mapě našli způsob, jak proti BDS hrát, tak se tým i s náskokem dvou her jednoduše a velmi rychle rozsypal.

Oba týmy bude v sobotu zajímavé sledovat, ale i kdyby XL zvítězili, nebudou mít mít postup jistý, protože na ně bude čekat buď Fnatic nebo SK Gaming.

Věříte, že se MAD Lions dokáží opět probudit i přesto, že postup do finále ligy už mají jistý, nebo přejete Patrikovi, aby se konečně v první letošním povedeném splitu dokázal s týmem dostat co nejdál?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama