Více než 98 % hráčů "proAFKuje" začátek každé hry v Leauge of Legends, tvrdí nová studie
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Více než 98 % hráčů "proAFKuje" začátek každé hry v Leauge of Legends, tvrdí nová studie

Více než 98 % hráčů "proAFKuje" začátek každé hry v Leauge of Legends, tvrdí nová studie

Giry

Giry

26. 10. 2023 19:00

Jen málokterý hráč je připravený okamžitě po startu zápasu. V době, kdy opadne bariéra bránící východu z báze, bývá spíše výjimkou, když má hráč už nakoupené předměty.

Reklama

Studie webu hextechlab.com se zaměřila na větší z evropských serverů - EUW. Jako ukazatel připravenosti hráče bere situaci, když si hráč koupí první předměty, do té doby je považován za AFK.

Bariéra v bázi, který brání odchodu hráčů, zmizí na Summoner's Riftu po 15 sekundách, na ARAMu o sekundu dříve. V této době je podle studie připraveno pouze neuvěřitelných 1,75% hráčů, zbylých 98,25% stále AFKuje. V průměru trvá 36 sekund, než jsou hráči v 50% her připravení. Ve 20% her dokonce stojí alespoň jeden hráč v bázi i ve chvíli, když už na linky míří první vlna minionů.

Studie poté ukazuje také procento her, ve kterých padne First Blood, zatímco jeden nebo více hráčů neopustili bázi. V ARAMu je to 23% her, v hodnocených hrách je hodnota výrazně nižší, dosahuje pouze na 4,6%.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama