Velké změny v Evil Geniuses
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Velké změny v Evil Geniuses

Velké změny v Evil Geniuses

derk

derk

16. 7. 2013 10:29

V nejlepších a nejznámějších týmech se posledních pár týdnů dějí velké změny. Teď přišli na řadu i Evil Geniuses.

Reklama

Evil Geniuses, dříve známí jako Absolute Legends, či CLG.EU, se poprvé od dob svého začátky rozhodli zamíchat sestavou. Tento tým patřil v s2 mezi absolutní světovou špičku již od svých prvních LAN i online turnajů. Byli prvním týmem, který si dokázal několikrát poradit s tehdejší evropskou jedničkou - Moscow Five. Mezi největší úspěchy týmu patří bezkonkurenčně dělené 3.-4. místo na Šampionátu S2, kdy v semi-finále podlehli po několika velmi vyrovnaných zápasech Azubu Frost (dnes CJ Entus Frost). Nicméně od začátku S3 začal mít tým problémy. Mnoho lidí a kritiků celku vyčítalo, že se nedokázal přizpůsobit, že je stále tělem i myslí o několik měsíců pozadu a že změna metagame odsunula tento celek k průměru. 

To si jistě uvědomili i sami hráči, kteří se nakonec rozhodli udělat dvě velké změny.

První změnou je

příchod  nRateda

do týmu, který bude fungovat jako

trenér a analytik.

Zároveň zastupuje pozici náhradníka a s týmem bude pilně trénovat.

Druhou změnou je

dočasný odchod  Snoopeha

, kterého

zastoupí  Shacker

z Animate eSports. Snoopeh nadále zůstává členem týmu a stejně tak ho jistě uvidíme i v čemkoliv spojeném s Evil Geniuses. 

Snoopeh vydal oficiální vyjádření na redditu, jeho post najdete zde. My se pokusíme stručně shrnout, o co v jeho postu zde .

Snoopeh píše, že k těmto změnám došlo z důvodu, že se Evil Geniuses potřebují co nejrychleji dostat do svého původního postavení a posunout se v tabulce LCS, aby měli šanci kvalifikovat se na Šampionát S3 nebo se dokonce v LCS udržet. Uvědomuje si, že jeho tým podává špatné výsledky a stejně tak není spokojen se svou hrou v současné chvíli. Zároveň popisuje, že hráči spolu hrají již skoro dva roky, bydleli spolu v Koreji, Americe a velmi dlouhou dobu v Gaming Housu v Německu, proto se znají velmi dobře a je pro ně kolikrát obtížné na rovinu si říci, co se děje špatně a zpětně analyzovat proběhnuté zápasy. Proto do týmu přichází nRated, který byl nedávno poměrně nepochopitelně vyhozen z Fnatic, aby zastoupil úlohu taktika, trenéra a analytika. Snoopeh zároveň vysvětluje, proč jeho místo dočasně zastoupí Shacker - je to z důvodu nespokojenosti s jeho vlastním výkonem, po domluvě s týmem se rozhodli, že dočasně vyzkouší nového hráče, který by mohl situaci oživit, případně poukázat na chyby ostatních. Snoopeh bude stejně jako nRated s týmem neustále trénovat a diskutovat o možných změnách a taktikách.

Současná sestava týmu:

 Wickd - Top

 Shacker - Jungle/Sub

 Froggen - Mid

 Yellowpete - AD Carry

 Krepo - Support

------------------------------------

 nRated - Coach/Analyst/Sub

 Snoopeh - Jungle/Sub

Co si o těchto změnách myslíte? Pomohou EG dostat se opět na vrchol?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama