Velké změny v CLG! CLG EU odchází a další!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Velké změny v CLG! CLG EU odchází a další!

Velké změny v CLG! CLG EU odchází a další!

derk

derk

1. 1. 1970 00:00

CLGaming.net včera vydal novinku o několika podstatných změnách amerického organizace. Pojďme na to.

Reklama

 CLG neboli Counter Logic Gaming asi všichni z vás znají. Proto jen stručné info. Organizaci CLG založil 16. března 2010 sám  George "HotshotGG" Georgallidis a doposud se o ni stará. Spolu se vznikem této organizace vznikl i tým - CLG (v tomto roce přejmenován na CLG Prime). Hotshotovi se podařilo udržet tři zakládající členy v týmu až doposud, posuďte sami: HotshotGG, Bigfatjiji, Chauster, Kobe24, and Elementz. A výsledky snad ani nemusím připomínat, CLG (Prime) patří mezi nejlepší americké týmy, nejvíce se jim dařilo v Sezóně 1, ale i ke konci Sezóny 2. Podle všeho jsou nyní ve výborné formě a s novou posilou se od nich mnoho očekává, o tom ale za chvíli.

Dokument o CLG

Hotshotův tým již několik týdnů připravuje podrobný a dlouhý dokument o celém týmu, celé organizaci a světě eSports. Vyšel již druhý oficiální trailer, který přikládáme. Dokončený dokument bychom měli šanci vidět 13.1.2013 - podle všeho bude zdarma ke shlédnutí na youtube. 

Nové posily do CLG Prime

V poslední době se v CLG protočila řada supportů. Nejdříve Elementz, potom Chauster, potom Locodoco. Chauster se již s příchodem Locodoca přesunul do jungle, po odchodu korejského supporta ale zůstávalo jedno místo neobsazené. CLG Prime dokonce vypsalo konkurz na vhodného kandidáta a možná se budete divit, ale do týmu se na pozici supporta nakonec dostal  

Aphromoo

. Přestože poslední dobou hrál hlavně AD carry, má za sebou sedm let zkušeností na nejvyšší úrovni ve hře World of Warcraft, kde hrál převážně support/healera - na to také poukázal při vstupu do týmu. Nechal se slyšet, že je velmi šťastný, že má šanci za CLG hrát a že má zároveň šanci dostat se zpět k roli, kterou tolik miluje - k supportu.

Tým přijal také prvního náhradníka. V Sezóně 3 je třeba mít v týmu alespoň dva náhradníky (oficiální pravidla od Riotu). Do týmu se tedy na pozici náhradník/mid dostal  Austin '

LiNk

' Shin, který dříve hrál za CLG BLACK, které se ale rozpustilo.

Současná sestava CLG Prime vypadá velmi slibně, posuďte sami.

  HotshotGG George Georgallidis Top 
Chauster Steve Chau Jungle
Bigfatlp Michael Tang Mid
Doublelift Peter Peng AD carry
Aphromoo Zaqueri Black Support
 CLG Europe odchází

Poslední a asi největší změnou je to, že se celý squad CLG Europe rozhodl nepodepsat smlouvu s CLG na další rok, zřejmě proto, že dostali lepší nabídku od někoho jiného. Smlouva měla platnost do konce tohoto roku, což znamená, že již za tři dny je uvidíme buďto bez týmu a nebo v nových barvách. Jelikož jde o jeden z nejúspěšnějších týmů na světě, sázel bych spíše na druhou možnost. CLG Europe se s Hotshotem i celým CLG Prime rozchází jen v dobrém. 

Velké změny v CLG! CLG EU odchází a další!

Část Hotshotova vyjádření:I když jsem smutný, že odchází, zcela chápu jejich rozhodnutí a úžasnou příležitost, která jim byla nabídnuta. Po dobu co byli v naší organizaci všichni do jednoho dokázali, že patří mezi nejlepší hráče a jsou jedním z nejlepších týmů na světě. Jsem opravdu hrdý na to, co dokázali a jaké jméno a čest dělali organizaci Counter Logic Gaming. Jsem také vděčný za to, že jsem s nimi mohl strávit tolik času jako spoluhráč a přítel - na turnajích, v Koreji, v našem gaming housu, a zároveň jsem zvědavý, jak se budou vyvíjet a zlepšovat nejenom jako hráči, ale i jako lidé. Všechno nejlepší a hodně štěstí v Sezóně 3, ale i potom! I podle jeho slov je větší šance na to, že se kluci z CLG Europe rozhodli odejít hlavně proto, že dostali lepší nabídku. Upřímně jsme zvědavý u jakého powerhousu skončí, kdy to bude a jak se jim bude dařit v budoucnu. Za dobu v CLG se celkem desetkrát umístili na stupních vítězů. Vyhráli DreamHack Summer 2012, Lone Star Clash 2 a Corsair Vengeance Cup. Dále jsme je mohli vidět na druhém místě v OGN summer a na dělené 3.-4. pozici na turnaji zatím nejprestižnějším - Šampionátu S2.I když v posledních pár týdnech nepodávali nejlepší výkony, zmínili, že to je hlavně kvůli nedostatku času na trénování. A není se čemu divit, posledních pár měsíců jezdili od turnaje k turnaji, na různé akce, navštívit CLG v Kalifornii a času na trénink i nějaké individuální vyžití zbylo opravdu málo. Podle všeho teď ale trénují téměř neustále a nechali se slyšet, že do Sezóny 3 nastoupí v ještě lepší formě, než jsme u nich zvyklí. Tak snad jim to vyjde!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama