Velké změny u Evil Geniuses, tým opouští i Freeze, Vulcan by se mohl stát prvním NA importem v LEC
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Novinka Velké změny u Evil Geniuses, tým opouští i Freeze, Vulcan by se mohl stát prvním NA importem v LEC

Velké změny u Evil Geniuses, tým opouští i Freeze, Vulcan by se mohl stát prvním NA importem v LEC

Reibl

Reibl

26. 4. 2023 20:16

Téměř úplná změna sestavy, tak nejspíše bude vypadat pauza mezi splity u EG. Celek podle spekulací vsadí na talentovaného midaře Jojopyuna a nechá kolem něj vybudovat úplně nový tým.

Reklama

Americká organizace Evil Geniuses má za sebou těžký rok. Po výhře v jarním splitu loňského roku se objevily problémy u marksmana Dannyho, který těsně před Worlds oznámil, že kvůli duševnímu zdraví nebude hrát. O pár měsíců později se objevily závažné zprávy o interním jednáním mezi Dannym a vedením organizace. Nyní celek hodlá kompletně změnit soupisku.

Podle spekulací se tým rozloučí s hráči Ssumday, Inspired, FBI a Vulcan. Už včera došlo navíc k potvrzení, že se s týmem po jednom splitu loučí i trenér Aleš “Freeze” Kněžínek.

Takto velké změny mezi jarním a letním splitem nejsou běžné, stejně jako vyhození trenéra po pár měsících. V týmu nejspíše zůstane jen nadaný midař Jojopyun.

Horkou spekulací je odchod kanadského supporta Vulcana do Evropy. Toho nyní zastupuje agentura, která má pod sebou výhradně hráče z ERL a LEC. Vulcan je navíc aktuálně v Evropě.

Pokud by se Vulcan ukázal v dresu LEC týmu, šlo by o prvního NA hráče, který si zahraje v evropské lize.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama