Velké změny na české scéně
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Velké změny na české scéně

Velké změny na české scéně

derk

derk

22. 9. 2013 14:10

Rozpad Reason Gaming, Freeze na MČR a další. Všechno info uvnitř.

Reklama
(zleva: Bimbo, Kazmitch, k0u, Nardeus, Mozilla)

Jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších domácích týmů - Reason Gaming - se rozpadá a neuvidíme jej už ani na MČR. Hlavním důvodem rozpadu týmu byl odchod Bimba do herního "důchodu" a následně školní rozvrhy jednotlivých hráčů. Podívejte se na oficiální vyjádření kapitána bývalého týmu Mozilly.

Mozilla napsal

Yo, jak nekteri z Vas vi tak 3 hraci z RG nastupuji na Universitu to konkretne ja, Bimbo a Kazmitch. Cekali jsme na rozvrhy abychom vedeli jak moc to ovlivni nase pusobeni s moznosti, ze se to podari nejak po DH utahnout, ale i s moznosti, ze se to utahnout nepodari. Bimbo ma rozvrh asi nejhorsi, ktery mu nedovoluje hrat vubec, Kazmitch co si pamatuju by mohl hrat asi nejak jen o vikendech. S timto tedy Reason Gaming jako team asi zkonci a nezucastni se MCR v rijnu. Co se mne tyce, muj rozvrh to tak zatim vypada dobre takze ja s hranim nekoncim takze aktivne hledam tym se kterym se chci stale pohybovat v popredi evropske sceny tak jak se RG dokazalo pohybovat. Vypadato, ze na MCR se ale nakonec podivam jako toplane pro Owdowowaczuw tym s tim, ze to neni muj staly tym, je to jen abych si tam zahral tak for fun, potkat lidi a tak znate to

Nevidim moc duvod byt nejak zklamany nebo delat nejaky overhype, my jsme v RG toto tema se skolou a casem resili tolikrat a vsichni chteli hrat pospolu diky cemuz jsme byli schopni odehrat jeste 2 velke lanky v zahranici, ale bohuzel jsme hraci, kteri nejdou all-in do gaming kariery takze skola byla prednejsi GL HF!

Kdo pojede na MČR?

Díky rozpadu Reason Gaming ale nejspíše uvidíme o dost zajímavější a vyrovnanější situaci na MČR. Pojďme se podívat na to, kdo bude hrát s kterým týmem - pamatujte, že tyto sestavy budou nejspíše pouze na MČR .

 Mozilla -> NARDO

Bývalý kapitán posílí řady celku NARDO, kde hraje v současné době Ovdovovač, Gornagal, Cuketka, Dirtgen a ArmyOfOne. Jaká sestava pojede na MČR se zatím neví přesně.

 Kazmitch -> emperor.lol

Ex-support RG si na MČR zahraje v týmu aima, svého bývalého kolegy z eXtatusu. A teď pozor, za aimův tým bude spolu s Kazmitchem hrát i

 Freeze

! Uvidíme tedy starou botku znovu pohromadě. Další dva členové týmu budou Pinkysek v jungli a Hlizak na topu. 

 Bimba

na MČR zřejmě neuvidíme a nikdo zatím neví, jestli se do nějakého týmu na poslední chvíli přidá

 Nardeus

Je to poměrně čerstvá zpráva, během následujících dní se ještě před MČR pokusíme získat rozhovor s jednotlivými hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama