Velké změny na asijské a americké scéně
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Velké změny na asijské a americké scéně

Velké změny na asijské a americké scéně

Resty

Resty

25. 10. 2012 13:35

Za posledních pár týdnů se asijská a americká kompetativní scéna setkala s řadou přestupů a výměn.

Reklama
Tyto změny nám naznačují že asijské teamy udělají vše pro to, aby si svůj titul v Season 3 udržely.1) Reaped může říct  Azubu Blaze "bye bye"Dlouhodobý hráč na topu  Bok "Reapered" Han-Gyu byl odstraněn z teamu  Azubu Blaze.Způsobily to hlavně neshody s ostatnímy hráči teamu. Staral se o team  Azubu Frost a jejich herní dům v LA, kde hráli na Season 2 šampionátu. Poté, co se Azubu Blaze nekvalifikovali právě na tento šampionát,  Kanz "Cpt Jack" Hyung-WooReaped měli nějaké neshody a nebyli spolu schopni spolupracovat. Zatím se neví kdo bude obhajovat Reaperedovo místo na topu Azubu Blaze, ale jedno je jisté, Azubu Blaze míří za vítězstvím v Season 3.                                                    
2)  Orbit Gaming verbuje WildTurtlehoV kompetativní americké scéně  Orbit Gaming nabírá nového člena poté, co  Nicholas "nubbypoolbear" Harlan odešel. Rozhodli se pro hráče, který jen dlouho zahříval lavičku a tím je právě  Jason "WildTurtle" Tran. Bude hrát roli AD Carry a  Zach "Nientohsoh" Malhas se přesune na mid.
  3) Cornsalad se přidává ke  Xenics Storm Xenics Storm nabírá nového hráče stejně jako ostatní teamy po světě. Bývalý hráč topu za  Incredible Miracle  Lee "Cornsalad" Sang-jung se přidává jako AP Carry. Jeden ze zakladatelů teamu, hráč supportů  Jung "Impact" Uhn-young odchází, a přidává se k teamu  Tempest. Byla tam volná pozice supporta a team se rozhodl že jejich předchozí AP Carry  Kim "ManyReason" Seong-min bude stačit. Bude ale tato změna stačít? Uvidí se v IPL 5 kvalifikaci, které začíná tento víkend.4)  Taipei Assassins přidávají více zbraníPoté co porazily předsudky a vyhráli Season 2 Šampionát,  TPA se rozhodli přidat dva nové náhradníky do teamu.  Wang "GODJJ" Yong Jie bude náhradník za roli AD Carry, zatímco  Lu "Zonda" Chong Da zaplní top lajnu. Toto umožní jejich hráčům aby si více odpočinuly a nemuseli hrát 24/7. Tyto změny určitě pomůžou TPA aby obhájili svůj pohár.5)  Incredible Miracle vítá LivyKdyž  IM ztratilo svého top hráče  "Cornsalada", otevřel se prostor pro nového hráče a relativně neznámý  Cha "Livy" No-a se přidá k teamu jako support. Jejich předchozí support  Jeon "a Lilac" Ho-jin se přesune na top. Jen čas ukáže, jak efektivní se tyto změny ukáží.6)  CLG Prime také mění sestavuKe konci sezóny je tu další změna.  Voyboy odchází z týmu (dalo by se říci, že byl vyhozen),  HotshotGG se vrací zpět na top,  Chauster jde do jungle a do týmu přichází  Locodoco, který bude hrát na botu. Velmi zajímavá série změn, osobně jsem hodně zvědavý na to, jestli se to ukáže v dobrém světle. Voyboy se nechává slyšet, že hledá nový tým a přeje CLG Prime hodně štěstí do budoucna. 
                                                                                                                      
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama