Veletrh HRAY! Expo a BenQ Grunex Challenge
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Veletrh HRAY! Expo a BenQ Grunex Challenge

Veletrh HRAY! Expo a BenQ Grunex Challenge

David Růžička

David Růžička

29. 10. 2013 08:21

Chcete si užít čtyři dny plné zábavy, nových her, konzolí, turnaje BenQ Grunex Challenge, Minecraftích Let's playerů a nebo známých moderátorů?

Reklama

Tak zavítejte od čtvrtka 31. října do neděle 3. listopadu 2013 do Prahy na Holešovické výstaviště, kde bude probíhat veletrh herních konzolí a počítačových her s názvem HRAY! Expo.

V pořadí již druhý letošní herní veletrh se bude konat již za několik dní, a tak je nejvyšší čas si jej blíže představit. Veletrh s názvem HRAY! Expo má podtitul "veletrh herních konzolí a počítačových her". Uskuteční se na pražském Holešovickém výstavišti v Průmyslovém paláci od čtvrtka 31. října do neděle 3. listopadu 2013. Hlavními taháky HRAY! Expa budou kromě počítačového turnaje BenQ Grunex Challenge 2013 také konzolisté Nintendo a Xbox. Bohužel se ani zde nedočkáme nového Xbox One, ale i tak na Vás bude připraveno plno konzolí, na kterých si budete moct zahrát jak sami, tak i s kamarády. Počítačové hraní zde bude bohatě zastoupeno finálovým turnajem česko-slovenské prestižní počítačové soutěže BenQ Grunex Challenge 2013. Právě v rámci této soutěže si budete moct přijít zahrát nejnovější hry do stánků herních počítačů HAL3000 nebo herních notebooků a All-in-One počítačů MSI. Zde všude si budete moct s kamarády zapařit nové hry a vyzkoušet si pořádné herní stroje.

Finále počítačového turnaje se zúčastní nejlepší hráči, kteří úspěšně prošli kvalifikačními turnaji, které se od ledna pořádaly na herním portálu Grunex.com. Každý den bude finále jednoho hlavního turnaje:

- čtvrtek 31. října HAL3000 Call of Duty 4

- pátek 1. listopadu MSI DOTA 2

- sobota 2. listopadu GX Gaming Counter Strike: GO

- neděle 3. listopadu Big Shock! FIFA 14 + hlavní doprovodný turnaj

BenQ League of Legends

V turnajích se hraje o ceny za více jak čtvrt milionu korun, v čele s herními monitory BenQ XL2411T. Všechny turnaje budou živě přenášeny na webu herního portálu www.Grunex.com Pokud místo konzolového nebo počítačového hraní dáváte přednost sledování herních pořadů nebo Let's Playů, i vy si na HRAY! Expo najdete svou zábavu. Od čtvrtka do neděle se zde budete na podiu moct setkat se známou dvojicí moderátorů herního pořadu Indian TV s Fiolou a Geluem. V sobotu 2. listopadu od 10:00 a 13:00 na podiu vystoupí známí Let's playeři ze hry Minecraft, Pedro a House. Kromě speciálního Minecraft programu s touto známou Let's playerskou dvojicí Vám také rádi dají podpis na autogramiádě. Na odpočinek si budete moct kromě herních notebooků MSI vyzkoušet také úzké a lehké Ultrabooky nebo si přečíst o nejnovějších technologiích ve stáncích časopisů CHIP a MAXIM. Stejně jako minulý rok zde bude mít prostor i český výrobce energeťáků Big Shock!, ke kterému si můžete přijít zahrát speciální energetickou Trackmanii! Program je během všech 4 dní pestrý, a tak neváhejte dorazit na veletrh HRAY! Expo i vy! Více informací o veletrhu získáte na stránkách portálu Grunex.com.

Pro zájemce máme soutěž o 6 volných vstupenek. Stačí napsat do komentářů pod tento článek váš tip na vítěze turnaje BenQ League of Legends. Náhodně pak vybereme 3 účastníky, kteří každý obdrží 2 volné vstupenky na akci!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama