V turnaji League of Its Own dokázali G2 porazit i Fakera a spol
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek V turnaji League of Its Own dokázali G2 porazit i Fakera a spol

V turnaji League of Its Own dokázali G2 porazit i Fakera a spol

Giry

Giry

10. 12. 2023 09:46

I když bychom měli turnaj Red Bull: League of its Own brát hlavně za zábavnou akci, G2 se i tak mohou chlubit skalpem úřadujících mistrů světa T1.

Reklama

Hráči G2 rozhodně nemohou být spokojeni se svým výkonem na světovém šampionátu, kde se jim nepovedlo postoupit ani ze Swiss fáze. Alespoň trochu si spravili chuť na víkendovém turnaji.

Hráči T1 přijeli z Koreje do Berlína, aby změřili síly s několika evropskými týmy. Utkali se proti dvěma týmům z německé ERL - BIG a No Need Orga a také proti třem týmům z LEC - nováčkům z Karmine Corp, týmu Herectics a G2.

Mistři světového šampionátu si dokázali poradit se všemi soupeři kromě G2. Musíme ale zmínit, že T1 proti G2 hráli už svou pátou hru, pro hráče se samurajem ve znaku to byla naopak jediná hra na turnaji. Korejští hráči se navíc museli potýkat s časovým posunem a byla na nich znát únava, jak zachycuje následující klip z vysílání:

Turnaj neměl formát ve stylu skupin nebo play-off. Šlo čistě o exhibiční zápasy, aby se evropští fanoušci mohli podívat na nejlepší tým světa v akci. To si však brzy budou moct zopakovat, protože světový šampionát v příštím roce se odehraje v Londýně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama