V souboji Humanoid vs Patrik se rozhodne, kdo se rozloučí s letošním Worlds
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek V souboji Humanoid vs Patrik se rozhodne, kdo se rozloučí s letošním Worlds

V souboji Humanoid vs Patrik se rozhodne, kdo se rozloučí s letošním Worlds

Maarty

Maarty

26. 8. 2023 12:20

Evropská liga se o víkendu znovu vrací s novým formátem Finals. V posledních dvou Bo5 sériích jsme mohli vidět G2 a MAD zajistit si místo na světovém šampionátu. Pavouk poražených bude ale mnohem pestřejší, neboť pro dva z týmů tento víkend skončí letošní sezóna.

Reklama

FNC x XL

Čeští zástupci Humanoid a Patrik se v neděli utkají o poslední šanci na Worlds. Oba týmy měly těžký a komplikovaný rok, ale v letní splitu předvedli mnohem lepší výkony rozhodně XL. Tlak v této sérii bude na hráčích Fnatic, po několika změnách v soupisce právě by se právě tato pětice měla umět popasovat i s evropskou jedničkou G2. 

XL už tento rok dokázali víc, než měli, zatímco Fnatic mají poslední možnost neodepsat rok 2023 jako tragédii pro tuto legendární organizaci. Uvidíme, zda krátká pauza dokázala napravit jejich problémy na riftu.

SK x BDS

Dnes se představí SK proti BDS, zde už můžeme lehce předvídat výsledek a favorizovat tým BDS. I přesto, že oba týmy měly slušný rok a rozhodně ukázaly, že i doposud slabé týmy mohou najít svůj herní styl a porážet evropské špičky, tak právě BDS v minulé sérii proti G2 předvedli dvě velmi slušné mapy a ukázali svou kvalitu.

Samozřejmě dnes po pauze uvidíme SK ve finálovém turnaji poprvé, nicméně po BDS sérii proti G2 by právě francouzská organizace měla opět předvést tu lepší a kontrolovanější hru.

Nejdůležitější týden pro jedny z nejoblíbenějších týmů v Evropě začíná dnes od 18:00. Nenechte si ujít výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama