eSport League of Legends Článek V LEC startuje boj o Worlds, Humanoidovi se může kvalifikovat již tento víkend

V LEC startuje boj o Worlds, Humanoidovi se může kvalifikovat již tento víkend

Reibl

Reibl

Season Finals v LEC startuje a ve hře o světový šampionát jsou i čeští zástupci. Nejlépe nakročeno má Humanoid, který může slavit postup již v neděli.

Reklama

LEC Season Finals představuje poslední možnost pro evropské celky zabojovat o ligovou trofej, konkrétně o tu nejcennější. Po dramatu na konci léta, kdy se kvalifikaci neúspěšně přiblížili Karmine Corp, jejichž neúspěch v klíčovém duelu poslal do závěrečného turnaje Jackiese a Patrika, zde máme play-off s řadou silných celků.

V horní části pavouka nastoupí G2 proti MDK. Derby španělských organizací se odehraje v nedělí a G2 patří mezi silné favority. Caps už má jisté místo na Worlds díky výhře v letním splitu, jeho celek ale jistě nepoleví. G2 totiž mohou získat hned čtyři domácí trofeje za jediný rok, což se jim minulý rok těsně nepodařilo.

Hned v sobotu odstartuje do finálového turnaje Marek “Humanoid” Brázda. Jeho Fnatic narazí na silné francouzské BDS. Výhra by v případě úspěchu G2 poslala českého midaře na Worlds. Fnatic by totiž nemohli skončit hůře jak třetí s tím, že jedno místo na šampionátu připadne G2, jedno jim a poslední dalšímu celku.

Jackies musí na své soupeře čekat ve spodní části pavouka. Zde už není prostoru pro chyby. Do karet mladičkému talentovi hraje fakt, že jeho první Bo5 zápas v LEC přijde až za další týden. Času na trénink a analýzu soupeře je tedy dostatek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama