V League of Legends je čím dál tím víc smurfů, hráči jsou frustrovaní
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek V League of Legends je čím dál tím víc smurfů, hráči jsou frustrovaní

V League of Legends je čím dál tím víc smurfů, hráči jsou frustrovaní

Giry

Giry

12. 6. 2023 17:42

Na Redditu se objevil příspěvek, který perfektně vystihuje pocit všech hráčů, kteří se setkávají se smurfy ve svých ranked hrách. Jak smurfové ničí hry ostatním?

Reklama

Na začátku bychom si měli vysvětlit, jaké účty označujeme jako smurfy. Jedná se o hráče, kteří si buď chtějí zahrát proti výrazně slabším soupeřům, nebo dostali ban a na svém hlavním účtu hrát už nemohou. Proto sáhnou po novém účtu a ve většině případů si nelegálně koupí účet na úrovni 30, aby mohli okamžitě hrát hodnocené zápasy.

Tyto účty se však na požadovanou úroveň dostaly pomocí využití umělé inteligence, která ovládá šampiony ve hrách proti botům. Interní systémy Riotu pak nepoznají, jak je hráč ve skutečnosti dobrý a nemohou ho zařadit do her mezi stejně zkušené spoluhráče.

Jeden z frustrovaných hráčů napsal na Reddit, že smurfy potkává v každé své hře, a na důkaz připojil i přehled svých her na op.gg. Ve svém příspěvku rozdělil hráče na dva typy.

První typ hráče je extrémně toxický. Pravděpodobně dostal ban na svůj účet a nyní pokračuje ve svých nadávkách na novém. Tento typ hráče prý víc píše do chatu než hraje. Druhý typ je klasický smurf z vysokých divizí, který jasně vyhraje svou linku a jen těžko se takto nevyrovnaná hra pak obrací v prospěch protihráčů.

Jedno je jisté - oba typy smurfů výrazně snižují kvalitu her a hráči pak pochopitelně bývají frustrovaní. Nepomáhá tomu ani fakt, na který upozorňuje hned první komentář - někteří streameři jsou přímo propojení se stránkami, kde si můžete koupit účty na úrovni 30, i když toto jednání Riot zakazuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama