Už známe poslední tým v evropské LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Už známe poslední tým v evropské LCS

Už známe poslední tým v evropské LCS

derk

derk

Včera večer se rozhodlo mezi třemi týmy, který z nich si zahraje v další sezóně LCS. Ve hře byl i Freeze.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Lemondogs byli vyhozeni z LCS kvůli nedodání potřebných administrativních podkladů Riotu před stanovenou deadline. V LCS tak zůstalo jedno místo volné a to znamená další šanci pro všechny tři týmy, kterým se do LCS kvalifikovat nepodařilo - MeetYourMakers, Ninjas in Pyjamas a SUPA HOT CREW XD.

Turnaj se hraje systémem každý s každým, na jeden vítězný zápas. Pokud dojde k tomu, že každý tým vyhraje jednu hru, budou celky náhodně rozděleny do play-off pavouka, z kterého postoupí ten nejlepší. Ve hře je jeden Čech - Freeze z celku Ninjas in Pyjamas.

UPDATE: Freeze a jeho tým NiP byl diskvalifikován kvůli pozdnímu příchodu hráče ZoroZero (udájně problémy s patchem). Systém turnaje se změnil na duel MYM a SHC a na best of three. Vítězem a zároveň posledním týmem v LCS se stal celek SUPHA HOT CREW XD, který vyhrál poměrně hladce 2-0.

  

SUPA HOT CREW XD - LCS

  

MeetYourMakers - Coke CS

  Ninjas in Pyjamas - Coke CS

Pojďme se ještě podívat na sestavy jednotlivých týmů, které byly oproti těm původním lehce obměněny. MeetYourMakers jsou jediným týmem z této trojice, který zůstává v původní sestavě. U Ninjů se vyměnil jungler - hyrqbot totiž oficiálně odstoupil z týmu (více informací bude následovat jakmile to bude možné) a v SUPA HOT CREW XD se obměnil rovněž hráč na stejné pozici (zřejmě kvůli mladému věku Amina). Následují sestavy jednotlivých týmů, tak jak je uvidíme dnes.

Ninjas in Pyjamas

 ZoroZero

 fury III

 Nukeduck

 Freeze

 Mithy

Meet Your Makers

 Kubon

 Mokatte

 Czaru

 Makler

 Libik

SUPA HOT CREW xD

 Mimer

 Impaler

 Moopz

 MrRalleZ

 Migxa

Komu nejvíce přejete postup do LCS a kdo myslíte, že vyhraje?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama