Úvodní zápasy ve skupinách LEC českým hráčům nevyšly, nyní spolu svedou souboj o postup a vyřazení
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Úvodní zápasy ve skupinách LEC českým hráčům nevyšly, nyní spolu svedou souboj o postup a vyřazení

Úvodní zápasy ve skupinách LEC českým hráčům nevyšly, nyní spolu svedou souboj o postup a vyřazení

Giry

Giry

11. 4. 2023 16:37

Carzzy a Humanoid drželi se svými týmy naděje českých fanoušků na zastoupení domácích hráčů v závěrečném play-off LEC. Jenže Fnatic i MAD Lions prohráli, a tak se nyní utkají o šanci vybojovat si účast v play-off proti Astralis.

Reklama

Skupia A

Úvodní zápas skupin patřil souboji Vitality vs MAD Lions. V něm se ukázalo, že včela dokáže porazit lva - Carzzy nedokázal vyzrát na tým, jehož barvy v předchozím splitu oblékal, a Vitality tak postoupili po dvou hrách. Midlaner francouzské organizace Perkz si v součtu obou her odnesl perfektní skóre 13/0/6.

Druhý souboj mezi Fnatic a Astralis už byl vyrovnanější, ale ani zde se českým zástupcům nedařilo. I přes jednu vyhranou hru postoupili Astralis díky výhře 2:1 a Humanoid a Nightshare tak změří síly s MAD Lions.  Následoval ještě souboj vítězů, v němž opět dominovali hráči Vitality a Astralis tak čekají na úspěšnějšího z českých hráčů.

 

Skupina B

Ve druhé skupině nejprve BDS zvládli souboj proti SK Gaming a následně celkem prohráli G2 proti KOI. Mistři Evropy z léta loňského roku však nestačili v souboji vítězů na své soupeře a Team BDS tak pokračuje ve své spanilé jízdě splitem. KOI tak nyní čekají na výsledek G2 vs SK, z něhož vzejde jejich příští soupeř.

LEC pokračuje o nadcházejícím víkendu, kde se nejen rozhodne o konečném složení play-off, ale odehraje se i první Bo5. O týden později nás pak čeká velké finále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama