Utekly ti Valorant novinky z minulého týdne? Tady je přehled!
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Utekly ti Valorant novinky z minulého týdne? Tady je přehled!

Utekly ti Valorant novinky z minulého týdne? Tady je přehled!

Komerční sdělení
9. 5. 2023 16:45

Dvě těsné mapy, tak by se dalo popsat střetnutí Twistena s Fnatic. Jediný český zástupce ve VCT: EMEA měl proti sobě těžký úkol – zastavit dosud neporaženou britskou organizaci. Bohužel se úkol nezdařil a Vitality tak prohráli třetí sérii v kuse. Postup do play-offs tak nemají po prvním týdnu vůbec jistý.

Reklama

EMEA League vedou Fnatic, kteří odehrají tento týden dvě série. Na záda jim dýchají NAVI. Vzájemný zápas obě organizace teprve čeká, a to až v závěrečném týdnu. Twisten naopak vyzve doposud poslední KOI. Vitality výhru nutně potřebují.

V East: Surge naopak pokračuje jízda Enterprise. Česká organizace má na kontě čtyři výhry v řadě a šplhá se na vrchní příčky tabulky. Ještě líp se má Monsteerr, který si s Acend za poslední týdny připsal sérii šesti vyhraných duelů. Jedna z těchto sérií ovšem příští týden skončí. V sobotu se totiž utkají Enterprise a Acend ve vzájemném duelu, o který rozhodně nechcete přijít. East: Surge navíc čeká superweek, tedy hned čtyři hrací dny za sebou.

Sleduj počínání českých střelců živě

Vysílání mezinárodních a evropských Valorant lig a turnajů můžeš každý týden sledovat na Grunex twitch kanále. Pokud si nechceš nechat ujít žádnou novinku z Valorantu a evropských soutěžích, tak sleduj náš Valorant esportový přehled.

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama