[UPDATE] Play-off LCS v Evropě i Americe
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [UPDATE] Play-off LCS v Evropě i Americe

[UPDATE] Play-off LCS v Evropě i Americe

derk

derk

26. 4. 2013 09:18

O víkendu se rozhodne, které týmy zůstanou v LCS i v letní sezóně a které sestoupí zpět do offline kvalifikace, kde budou muset prokázat svou sílu.

Reklama

Skupinová část LCS je za námi. V obou regionech máme již dva týmy, které najisto zůstávají v LCS, dva které budou muset vyhrát kvalifikaci, aby se tam znovu dostaly a čtyři týmy, z kterých dvojice zůstane a dvojice půjde do kvalifikace. Bude se hrát již o víkendu a právě tato play-off celé sezóny bude velmi zajímavá pro všechny zúčastněné. Zatímco Gambit Gaming, Fnatic, Team Solomid a Curse Gaming jsou již v pohodě, ostatní týmy mají důvod být nervózní. Pojďme se podívat na jednotlivé regiony.

UPDATE 28.4.

20:00 FNATICVYHRÁVÁ I TŘETÍ ZÁPAS A STÁVÁ SE ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM!!!

Perfektní série, všechny zápasy vyrovnané, konečné skóre 3:2. Co víc si přát. Je radost vidět dva nejlepší evropské celky ve vzájemných zápasech. Oba celky předvedly, že patří mezi absolutní světovou špičku. Už se nemůžeme dočkat, až změří sílu s asijskými celky! 17:30 První zápas dopadl lépe pro GG, druhý pro Fnatic. Obě hry trvaly velmi dlouho, celky jsou vyrovnané a ví jak proti sobě hrát. Vyhrát může opravdu kdokoliv! Sledujte další skvělé zápasy! 1:1 15:00 EG vyhrávají i druhou hru a získávají tak třetí místo. V 16:00 začíná finále mezi celky Fnatic a Gambit Gaming. 14:00 Evil Geniuses vyhrávají první hru evropského semi-finále! SK se teď musí snažit a vyhrát, aby ještě mohli dosáhnout na třetí místo. Další hra začíná za pár minutek! 11:00 GGU v noci porazilo trochu překvapivě Curse Gaming a stávají se druhými finalistami. V Americe to opravdu ještě bude zajímavé. Co myslíte, připíší si hráči GGU další skalp? Poradili si s Dignitas, Curse a teď je čeká TSM! 0:45 TSM Snapdragon vyhrává první americké semi-finále! Krásné zápasy, play-off LCS zatím opravdu stojí za to. Vulcun předvedli pěkný výkon a za výsledek 1:2 se určitě nemusí stydět!

UPDATE 27.4.

18:00

Gambit Gaming poráží SK Gaming ve dvou velmi rychlých hrách a stává se tak druhým finalistou. Zítra nás tedy čeká SK Gaming vs. Evil Geniuses o třetí místo a finále mezi Gambit Gaming and Fnatic. 16:00 Fnatic po třech krásných hrách postupuje do grandfinále. Duel proti EG byl velmi vyrovnaný, doporučujeme zhlédnout, pokud jste nestihli! Evropa Do letní sezóny LCS postupují SK Gaming a Evil Geniuses. EG po velmi vyrovnaném duelu s Copenhagen Wolves, který skončil 2:1 a SK Gaming díky diskvalifikaci soupeře aAa. Dnes a zítra můžete sledovat pokračování play-off. Semi-finále se odehraje dnes, zápas o třetí místo a finále zítra. Amerika V Americe to bylo velmi zajímavé, protože oba papírově silnější soupeři vypadli. V prvním duelu podlehl Team Dignitas Good Game University a zatímco nováčci z GGU postupují do letní sezóny, Dignitas budou muset ještě hrát kvalifikaci. Úplně stejně dopadli Counter Logic Gaming, kteří prohráli proti papírově slabšímu mladému týmu Vulcun. V letní sezóně tedy krom TSM a Curse uvidíme i dva "novější" celky a to tedy Vulcun a GGU. Pro shrnutí Posledních deset týdnů se hrála Spring LCS (jarní sezóna). První čtyři týmy mají jistotu nasazení do Summer LCS (letní sezóna), poslední čtyři ale budou "sesazeny". Tyto čtyři sesazené týmy si potom zahrají proti osmi dalším amatérským týmům o to, kdo se do letní sezóny LCS dostane. Proto je jasné, že každý se snaží udržet zuby nehty. Bude se hrát systémem bo3. Vítěz bere 50 000 USD, a dalších 50 000 si rozdělí 2.-4. místo.

Turnaj probíhá tento víkend - tedy 26.-28.4.

Amerika

Curse Gaming a Team Solomid už mají letní sezónu jistou. O tom, kdo další se dostane se rozhodne již ve čtvrtfinále.

PÁTEK
    Dignitas vs.  GGU 1 : 2
    CLG vs.  Vulcun 1 : 2
SOBOTA
    Curse vs.  GGU 1 : 2
    TSM vs.  Vulcun 2 : 1
NEDĚLE
    Vulcun vs.  Curse 22:00
    TSM vs. tbd  GGU 01:00

Evropa

Podobně jako v Americe i v Evropě mají dva týmy letní sezónu pojištěnou - a to Fnatic a Gambit Gaming. Další dvě místa vzejdou ze čtvrtfinálových zápasů.

PÁTEK
    EG vs.  Wolves 2 : 1
    SK vs.  AAA Freewin
SOBOTA
     Fnatic vs.  EG 2 : 1
     Gambit vs.  SK 2 : 0
NEDĚLE
    EG vs.  SK 2 : 0
    Fnatic vs.  Gambit 3 : 2
Přidejte si nás na FACEBOOK, ať vám to neuteče. Kdo myslíte, že postoupí a kdo vypadne?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama