Ukončení spolupráce
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ukončení spolupráce

Ukončení spolupráce

David Růžička

David Růžička

9. 12. 2012 14:16

Ukončení spolupráce s největší českou League of Legends FB stránkou.

Reklama

Dnešním dnem dochází k ukončení spolupráce s největší českou League of Legends facebook stránkou, která úspěšně probíhala několik měsíců. Dochází k tomu díky přehnaným požadavkům ze strany jejího majitele, které nejsme schopni plnit.

No more.

Spolupráce fungovala oboustranně na základním principu, my budeme denně dodávat kvalitní obsah a na oplátku se o něm dozví hráči League of Legends v Čechách a na Slovensku. Tuto spolupráci jsme domluvili s hlavním adminem a člověkem, který se o tuto stránku už několik měsíců stará, bývalým hráčem týmu LetsTroll – Sagdesem. Spolupráce jako taková byla–troufám si tvrdit–velice úspěšná pro obě strany, až do chvíle, kdy se majitel této stránky začal realizovat v jejím vedení.

První vlaštovkou bylo zakázání zveřejňování povídek od hráče a autora jménem tribican (ukázky jeho práce např. zde - http://www.tryhard.cz/blogy/399-povidky-by-tribican-3 ), které prý neměly nic společného s LoLkem. Ačkoliv šlo o příběhy z League of Legends a originální práce hráče z naší LoL komunity. Dalším a posledním bodem, který tuto spolupráci ovlivnil a ve výsledku fakticky ukončil, byl zákaz postování překladů nově vydaných šampionů ( http://www.tryhard.cz/novinky/444-novy-sampion-nami-the-tidecaller ) .

Na dotaz proč je v tom problém nám bylo majitelem Zdeňkem „Zippy“ Slezákem sděleno, že se mu nelíbí podporovat náš web zdarma a určil nám cenu v řádech tisiců korun českých měsíčně za pokračování současné spolupráce – která byla, zdůrazňuji oboustraná. Vzhledem k tomu, že si nemůžeme dovolit takovéto prostředky vynaložit na propagaci a především kvůli přístupu a způsobu jednání pana Slezáka, kterému je očividně česko-slovenská LoL komunita upřímně ukradená, protože on je pouze „podnikatel“. Proto jsme nuceni ukončit spolupráci.

Závěrem bych jen chtěl všem návštěvníkům, kteří k nám chodili z této facebook stránky a kterým se líbil obsah, který připravujeme, nabídnout možnost „lajknout“ si naší facebook stránku, kde budeme i nadále pokračovat v pravidelném přísunu informací z League of Legends scény, jak světové tak domácí, v mateřském jazyce.

Tryhard Facebook: http://www.facebook.com/tryhardcz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama