Ukázka nového šampiona - Meč bez pochvy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ukázka nového šampiona - Meč bez pochvy

Ukázka nového šampiona - Meč bez pochvy

derk

derk

14. 11. 2013 19:38

Máme tu menší ukázku nového šampiona, která se nedávno objevila na stránkách League of Legends pod názvem "Meč bez pochvy".

Reklama
Ukázka nového šampiona - Meč bez pochvy

K čemu je meč bez pevné ruky, která jej svírá? Učit šermíře zabíjet je jednoduché. Ta pravá výzva ale leží v umění nezabíjet.

Viděl jsem jak můj mladší bratr Yasuo započal výcvik a jak vdechl svému meči život prvním dotykem. Mnozí jej přirovnávali ke starým mistrům, kteří dříve vládli mečem. Ale jak rostl a jeho schopnosti se zvětšovaly, zvětšovalo se i jeho ego. Byl velmi zbrklý a vychloubačný, zanedbával lekce našeho mistra a o trpělivosti nevěděl vůbec nic.

Obával jsem se, že bratr bloudí až moc daleko od své cesty, nerozhodl jsem se jej ale varovat, místo toho jsem apeloval na jeho čest. Dal jsem mu javorové semínko, coby nejvyšší zkoušku skromnosti na naší škole... na kterou, jak to vypadalo, Yasuo zapomněl. Semínko je pouhým semínkem, ale průběhem času může člověk pochopit jakou ohromnou krásu uvnitř skrývá. Yasuo můj dar přijal a hned druhý den přijal také umírněnou pozici strážce. Měl jsem naději, že se naučí trpělivosti a ctnosti, potřebným charakteristikám každého dobrého šermíře.

Nemělo tomu tak být.

Dnešní den Yasuo spáchal zrádný čin, když zabil člověka, kterého přísahal chránit. Zradil sám sebe, svou vlast i své přátele. Přemýšlím, zda-li by se vydal temnou cestou, kdyby nebylo mých činů. Mým úkolem ale není ptát se, nýbrž nést břemeno své služby. Se zítřejším úsvitem se vypravím dopadnout meč bez pochvy, mého bratra Yasua.

Co říkáte na nového šampiona? Že by Xinův kamarád?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama