Ukázka nové šampionky
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ukázka nové šampionky

Ukázka nové šampionky

derk

derk

26. 9. 2013 04:00

Máme bližší a hlavně oficiální informace k nové šampionce! Známe její jméno a konečně i víme, jak vypadá a jak je spojená s Vi.

Reklama
Ukázka nové šampionky

Jmenuji se Vi, jsem vymahačka. A toto je moje město - Piltover. Říkají mu Město Pokroku - tedy říkali, než se objevila ona. Jmenuje se

Jinx

, nebo se o ní tak alespoň mluví. Nikdo neví kdo to je, ani odkud přišla. Jednoho dne se prostě tahle vychrtlá osina v zadku objeví a začne střílet do vzduchu a šíleně se u toho smát. Ten hroznej smích... Nedokážu ji vystát.

Všechno se změnilo toho dne, když přijela do města. Teď by se mu mohlo říkat Město Zločinu. Mezi lidmi vládne panika a v ulicích chaos. Zmatek všude, kam se podíváte. Nejhorší je ale to, že to nedává žádný smysl. Když se jí zeptáte, proč to dělá, řekne vám milion různých důvodů. Ale jediný pravý důvod je tento: ráda se baví. 

Piltover je pro ni hřištěm. Užívá si každého okamžiku svého života a netrápí ji, jestli někomu ubližuje. No a od toho jsem tady já, abych tu její "párty" překazila. Je úplně jedno, co chce ona. Nezajímá mě její uplakaný životní příběh. Postarám se o celou situaci a zbavím se jí na dlouhou, dlouhou dobu. A ještě než to udělám tak slibuji, že jí vymažu ten její stupidní škleb z ksichtu! Natrvalo.

Ukázka nové šampionky
Na oficiální facebookové stránce League of Legends se také objevil obrázek s vypsanou odměnou za chycení bláznivé Jinx.
Ukázka nové šampionky
Jak se vám zatím nová šampionka líbí? Myslíte si, že půjde o dalšího Marksmana?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama