Tým Heretics představil novou soupisku plnou zvučných jmen pro zimní split LEC
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Tým Heretics představil novou soupisku plnou zvučných jmen pro zimní split LEC

Tým Heretics představil novou soupisku plnou zvučných jmen pro zimní split LEC

Giry

Giry

6. 12. 2023 14:59

Jankos a Flakked k sobě v organizaci Heretics do příští sezóny přijmou tři nové spoluhráče. Jak se bude dařit soupisce plné hvězd?

Reklama

Heretics v letošním roce nahradili v nejvyšší evropské lize tým Misfits, jenže nezačali dobře a špatné výkony je opustily až ke konci sezóny. V zimním splitu dokázali dosáhnout jen na osmé místo a v jarním splitu skončili až devátí. 

Až letní split jejich sezónu alespoň částečně zachránil, když hráči v černém dresu vybojovali čtvrté místo. Na postup do Season Finals to ale nestačilo. Nyní španělská organizace představila tři posily, které by jí měly pomoct k lepším výsledkům.

Na mid a top přijde zkušená dvojice Perkz a Wunder. Oba spolu v minulosti už hráli za G2 a dokázali vybojovat nejen několik titulů v LEC ale také historické vítězství na Mid Season Invitational v roce 2019.

Zbylé páté místo v týmu obsadí německý support Kaiser, který se také může pochlubit dvěma tituly, když ještě v dresu MAD Lions vyhrál společně s českou dvojicí Carzzy a Humanoid oba splity v roce 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama