Twisted Treeline - REMAKE!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Twisted Treeline - REMAKE!

Twisted Treeline - REMAKE!

derk

derk

18. 10. 2012 05:09

Riot nebyl spokojen se stavem jedné z map - Twisted Treeline a proto se rozhodl ji velikým způsobem překopat.

Reklama
Twisted Treeline - REMAKE!

A jak to vypadá? Naprosto úžasně! Kluci z Riotu se zaměřili na několik věcí, které vadili hráčům delší dobu, konkrétně jde o:

1) Více použitelných postav a setupů

- Obchodník s předměty má nyní nové věci (stejně jako třeba na Dominionu) pro každou roli a zároveň byl upraven terén a mapa tak, aby championi se zabudovaným blinkem (tryndamere, ezreal, gragas, ...) neměli tak obrovskou výhodu a dali se dohnat.

2) Vylepšená jungle

- Stará random monstra byla vyměňena za klasické jungle kempy a zároveň bylo zrušena velká část horní jungle. Hlavním cílem bylo to, aby se jungleři pohybovali v dolní části mapy a mohli gankovat obě lajny.

Twisted Treeline - REMAKE!
3) Rychlejší hry

- Rozšíření zóny před inhibitory a přidání zdi mezi fontánu a Nexus, aby se zabránilo tahání minionů do fontány a nedalo se v lategame tzv. "turtlit" (celou dobu bránit, pravděpodobně prohranou hru a nesnažit se o útok a výhru).

Twisted Treeline - REMAKE!
4) Nové a zajímavé objektivy

- Lizard Elder (red buff ve spodní jungli) byl vyměněn za dva oltáře, jejichž obsazení poskytuje buff celého týmu. Ebonmaw byl vyměněn za Vilemawa - tady si dovolím originál "an epic giant spider boss" (velký pavouk).

Twisted Treeline - REMAKE!

Mapa je zatím v betaverzi a poběží na PBE, velmi brzy by se však měla dostat do hry. Pokud chcete pomoci Riotu s jejím balancováním, či se podělit o nějaký nápad, neváhejte jim napsat na oficiálním 3v3 TT fóru ! Ještě zde máme krátký rozhovor a důvody za změnami na Twisted Treeline.

Proč jste se rozhodli pustit betu Twisted Treeline?

K tomuto rozhodnutí nás vedl především fakt, že se jedná o největší změnu co se týče map od založení Riot Games. Změní se prakticky všechno, od obchodu, terénu až k novým mechanikám a monstrům. A i když jsme to již dlouho testovali, nic nám nedá takovou odezvu jako pustit to na Live, kde nám ji otestuje 13 milionů lidí denně. Budeme velice rádi za jakýkoliv feedback od vás hráčů, proto nám prosím napiště na naše oficiální 3v3 fórum.

Jak dlouho bude probíhat betatest?

To je dobrá otázka, na kterou je jednoduchá odpověď – tak dlouho dokud nebudeme přesvědčení, že je mapa připravena ke spuštění.

Jak ovlivní nová mapa 3v3 ranked hry v příští sezóně?

V praxi nijak, vše bude fungovat při starém, jen na nové mapě. Takže si vemte 2 další kamarády a neváhejte se zapojit.

Proč jste se rozhodli k těm změnám na Twisted Treeline?

I když je Summoner's Rift jasně nejhranější mapou, Twisted Treeline měla již od počátku velice tvrdou fanouškovskou základnu hráčů. A tito hráči vytrvale posílali návrhy na vylepšení. To nám pomohlo najít ty největší problémy Twisted Treeline, které se nyní snažíme vyřešit pomocí navrhovaných změn.

Co můžeme čekat od nové TT?

Měla by přinést víc intenzivních bojů, více duelů champion proti championovi, kratší herní dobu a dynamičtější hru díky novým objektivům a redesignu středu mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama