Turnajový plán pro třetí sezónu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Turnajový plán pro třetí sezónu

Turnajový plán pro třetí sezónu

Xykon

Xykon

13. 1. 2013 12:39

Série turnajů v League of legends (LCS) co nevidět začne!

Reklama

Úplně poprvé budou profesionální týmy pravidelně každý týden soutěžit o to, kdo se dostane do playoff a nakonec až na světový šampionát, který rozhodne o tom, kdo pozvedne pohár vítězů a stane se světovým šampionem třetí sezóny!

Koho uvidíme v akci?

Osm týmu ze severní Ameriky a osm týmů z Evropy se proti sobě postaví v sérii turnajů rozdělné na dvě části. První polovina začne 7. února a potrvá až do 20. dubna. Druhá polovina začne 1. června a skončí 31. srpna. Týmy, které si během těchto období povedou nejlépe, postoupí na světový šampionát, aby se utkaly o prize-money v hodnotě miliónů dolarů.

Severoamerické týmy, které jsme mohli vidět ve druhé sezóně,

 TSM,  Dignitas,  CLG.NA

se připravují na nadcházející turnaje, stejně jako jejich evropské protějšky:

 (ex)M5.BenQ,  SK Gaming a  (ex)CLG.EU

. Všechny tyto týmy se již kvalifikovaly do nadcházející sezóny, díky jejich předešlým výkonům. Každá ze skupin bude doplněna dalšími pěti týmy z live kvalifikace. Všechny tyto celky mají velké ambice pokračovat dál v lize.

První půle LCS

Americké týmy budou hrát každý čtvrtek a pátek, zatímco Evropani se budou utkávat každou sobotu a neděli. Všechny zápasy budou vysílané živě a zdarma ve vysokém rozlišení. Mimo jiné proběhne spousta expertních analýz a rozhovorů s hráči. Týmy celkem odehrají 28 zápasů. Každý tým ze sedmičlenné divize odehraje čtyři utkání na jedno vítězství.

Jak budou turnaje probíhat?

Nejlepších šest týmů se utká ve svém regionálním playoff o ceny, hrdost a místo v druhé polovině celé série. První dva celky mají jistý automatický postup do finále, zatímco třetí místa si zahrají o divokou kartu a tím získat ještě jednu šanci ukázat, co v nich je.

All-star break

V tzv. All-star přestávce se nám představí nejlepší hráči světa z každého regionu sestavení do jednoho týmu, kteří se utkají proti sobě v pěkně nadupaném zápasu. Který region bude lepší? East nebo Amerika?

Druhá půle LCS

Po přestávce v podobě exhibičního zápasu se vrátíme zpět k hlavní náplni LCS s tím rozdílem, že tady už půjde opravdu o hodně. Druhá půle divizního playoff totiž definitivně rozhodne o tom, kdo bude reprezentovat svůj region na světovém šampionátu! Díky LCS mají všichni hráči a fanoušci jedinečnou příležitost jak se dostat hlouběji do hry. Týdenní zápasy, ve kterých jde o všechno (vysílané zdarma v HD). Zažijte esport událost jaká tu ještě nebyla.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama