Turnaj Kia Drive to Victory zná vítěze, na finále LEC odletí hráči Fly5 Esports
i Zdroj: Fly5 Esports
eSport Článek Turnaj Kia Drive to Victory zná vítěze, na finále LEC odletí hráči Fly5 Esports

Turnaj Kia Drive to Victory zná vítěze, na finále LEC odletí hráči Fly5 Esports

Reibl

Reibl

16. 7. 2023 18:00

Turnaj o 30 tisíc korun, Kia merch a hlavně lístky na finále evropské ligy zná vítěze. Po čtyřech otevřených kvalifikacích, online playoffs a závěrečných duelech před fanoušky ve Vodafone Playzone Aréně triumfoval nadaný mix pod organizací Fly5 Esports.

Reklama

Sobotní finálový den odstartovala Bo3 mezi Zeros a Shrektacular Squad. Hned úvodní hra šla celkem jednoznačně pro druhý jmenovaný tým. Druhá hra už byla značně vyrovnanější, avšak Zeros nakonec po vytrvalém boji padli. Odnášejí si ale balíček Kia merche a lístky na Esport univerzitu.

Do finále postoupili Shrektacular Squad, kteří vyzvali Fly5 Esports. Ti patřili mezi favority v playoffs a svoji roli potvrdili hned v úvodní hře, kde zničili nepřátelský Nexus za 25 minut. Druhá hra opět přinesla o něco větší drama, avšak i tak to působilo, že Fly5 měli celý zápas a ve finále i sérii pod kontrolou. Po výhře 2:0 berou nejenom 30 tisíc korun, ale i lístky na finále LEC ve Francii.

Na závěrečný den do Vodafone Playzone Arény dorazila řada fanoušků, kteří se mohli potkat s Herdynem, Charmie a Idyiomem. Na diváky čekala řada her o merch a sluchátka. Na místě nechyběla ani eSuba, proti které si Fly5 dali závěrečný showmatch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama