Tryhard začíná s videem!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tryhard začíná s videem!

Tryhard začíná s videem!

derk

derk

20. 9. 2012 11:25

Konečně jsme našli dva schopné lidi, kteří se budou starat o videotvorbu.

Reklama

Je mi ctí vám představit dvojici Michael "

redzyee

" Mužík a Adam "

shyro

" Hölzl. Asi je budete znát z multigamingového klanu eSuba. Redzyee přišel s nápadem, že by rád podpořil naši LoL scénu i nějakým tím videem a jelikož jsou již zkušená tvůrčí dvojice, velice rádi jsme se s nimi na spolupráci domluvili.

League of Legends | redzkii » Official Intro

Na co se můžete těšit? Je toho opravdu hodně. Souběžně se budou dít dvě věci.

Budou vznikat videotutoriály na hru League of Legends, které by měly pomoci hlavně nováčkům. Druhou věcí je pořad, do kterého se, doufáme, zapojí co nejvíce z řad vás - hráčů. V současné době jde o video, které se zaměřuje na

multikilly

- konkrétně

QUADRA

a

PENTA

. Bude vycházet pravidelně a možnost dostat se tam máte každý z vás. V budoucnu budou přibývat i další soutěže a seriály, začneme však pěkně zlehka.

Pokud máte zájem se do videa dostat, není nic jednoduššího. Nejdříve budete potřebovat replay, na které máte uvedený multikill (quadra, penta). Pokud ji máte, tak stačí poslat email na

redzyee@esuba.eu 

(prosím nejdříve to někam uploadněte, snažte se to neposílat jako přílohu, posílejte to jako link kvůli velikosti, díky). K emailu přiložte replay a vyplte následující formulář. 

*Jméno, příjmení: Ingame nick: Level:*Team: Server: EUNE / EUWKill: quadra / pentaChampion: (za kterého to dal)Game: Classic / Ranked / LAN / Cup - eCup.. kdyby to byla LAN nebo eCup, tak i odkaz na zápas*ELO:Dodatek: (cokoliv, co chcete zmínit)

* nepovinné. 

Tento pořad je jedním z několika plánovaných, pokud projevíte zájem, určitě se dočkáte i dalších a třeba i nějaké ceny pro nejlepší multikill. První video je naplánované na začátek řijna, takže neváhejte a zasílejte replaye! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama