Tryhard Redesign
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tryhard Redesign

Tryhard Redesign

David Růžička

David Růžička

9. 10. 2012 07:40

Tryhard.cz prošel menším redesignem, co to přináší a jaké byly důvody se dočtete dále v článku.

Reklama

Když jsme Tryhard.cz v březnu letošního roku zakládali, neměli jsme jasnou představu o tom, kam se tento projekt bude ubírat. Ze začátku nám šlo především o vytvoření portálu se zaměřením na progamingový aspekt League of Legends, který v té době na naší scéně tak citelně chyběl.

Pamatuje si ještě někdo jak vypadal Tryhard v betě? :)

Začátky byly těžké, ať už z důvodu nutnosti vložení nemalé investice do vytvoření projektu, technických problémů provázejících spuštění, nebo tvrdý konkurenční boj od podobně zaměřených portálů u nás. V prvním měsíci po spuštění jsme zaznamenali celkově 

4 328

návštěvníků, kteří vytvořili

31 954

impresí (shlédnutí stránky). Tyto čísla a také podpora lidí, kteří se k Tryhardu vždy vyjadřovali velice pozitivně, nás motivovala k další práci.

Posuňme se o půl roku a jsme na začáteku října. Minulý čtvrtek se nám díky návštěvnosti podařilo několikrát shodit virtuální server na kterém běžíme a bylo nám doporučeno poohlédnout se po vlastním dedikovaném serveru. Během jednoho dne jsme zaznamenali

12 231

návštěvníků, s tím, že v době „peaku“ si stránku v tu samou chvíli refreshovalo přes

1 000

unikátních uživatelů. Dnes jsme největší server věnující se jediné herní komunitě v celé České a Slovenské Republice a jsme

3-4x

navštěvovanější než naše konkurence. Tímto bychom vám všem chtěli poděkovat za podporu, bez vás bychom to nedokázali!

Z toho ale vyplývá i jedno negativum, a tím je nárůst poplatků za provoz a pronájem serveru. Od nového roku se bude tato částka, původně v řádu stokorun, pohybovat v horních řádech tisíců. A to nás vede k nutnosti zavedení bannerové reklamy, neboť nejsme nadále schopni projekt dotovat z vlastních prostředků.

Provedené změny

A teď už k samotným změnám webu. Většiny změn si patrně nevšimnete, jde o nové rozhraní administračního systému, SEO optimalizace, přidání stránek O nás, Mapa webu a Kontakt.

Ale jsou tu i změny, kterých si patrně všimnete, tou hlavní bude asi grafika na pozadí a přidání bannerových ploch. Ty jsou 3 a hned v záhlaví, ale budou vás obtěžovat pouze v případě, že zde bude pronajata reklama. Mezi další drobné změny, které bych zařadil do kategorie „user friendly“ je přidání aktuální rotace championů, možnost vložení streamu nahoru na index místo rotace hlavních zpráv, změna ve výpisu článků a další. Máme připravených ještě pár překvapení, ale práce na nich stále probíhá a na výsledek si budete muset ještě chvíli počkat.

Závěrem bych vás chtěl ještě všechny vyzvat k tomu, abyste nám dali feedback a případně napsali, co vám na webu chybí a na čem bychom měli nadále pracovat.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama