Tresty, které Riot přidal za spam pingů, dělají problém i slušným hráčům
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Tresty, které Riot přidal za spam pingů, dělají problém i slušným hráčům

Tresty, které Riot přidal za spam pingů, dělají problém i slušným hráčům

Giry

Giry

30. 10. 2023 16:50

Neoznámená změna v podobě trestu za zneužívání signálů se hráčům League of Legends nelíbí. Postihuje totiž celý tým navíc trestá i ty hráče, kteří používají pingy k poctivé komunikaci namísto toxického spamování.

Reklama

Do seznamu změn v aktualizaci 13.21, která se do hry dostala minulý týden, Riot žádné úpravy trestů pro toxické hráče nezmínil, přesto došlo k systémové změně. Za zvýšené používání pingů vám totiž nyní hra zabrání používat signály až na dvě minuty.

Jenže systém tyto tresty vyhodnocuje nezvykle přísně a i když se snažíte pomocí signálů komunikovat se svými spoluhráči, může vám hra jejich používání na chvíli zablokovat. Kvůli tomu vznikl například tento příspěvek na LoL subredditu:

V něm si hráč s nickem Leona-OTP stěžuje, že jako support main používá mnoho pingů, s novým systémem mu je ale hra zakáže používat a nepotrestá tím tak jen jeho, ale celý tým, který by díky jeho singálům věděl například o nebezpečí ganku nebo o tom, že nepřátelský tým právě zabíjí draka.

Další z uživatelů redditu napsal, že tato změna navíc představuje obrovskou překážku i pro tělesně postižené hráče, kteří hru ovládají ústy a nemohou psát na klávesnici. Psaní do chatu, díky kterému lze částečně pingy nahradit, tito hráči využít nemohou.

Přesné podoby tresty za zvýšené používání pingů zatím neznáme, vývojáři o nich nikde nepsali. Přesto můžeme s jistotou říci, že k určitým změnám došlo. K frustraci hráčů se zatím nevyjádřil nikdo z Riotu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama