Ostatní Článek Trailer k mobilní hře nápadně připomíná Arcane, sestry v hlavní roli mají i stejnou barvu vlasů

Trailer k mobilní hře nápadně připomíná Arcane, sestry v hlavní roli mají i stejnou barvu vlasů

Giry

Giry

14. 4. 2023 04:34

Hra Dislyte se sama popisuje jako stylové urbanistické, mytologické RPG a její příběh je zasazen do blízké budoucnosti. V traileru na novou postavu jménem Leora je ale už od prvních záběrů jasně vidět, že se tvůrci přinejmenším inspirovali příběhem Arcane.

Reklama

Čím déle sledujete trailer, tím víc si budete uvědomovat, jak jsou příběh a různé vizuální detaily téměř totožné. Už úvodní scéna v traileru, kdy starší sestra s rudými vlasy a mladší s modrými shlížejí z vysoké budovy na město, jasně připomíná cenami ověnčený seriálu od Riot Games. Následně pak v traileru vidíme, jak se cesty sester rozdělily, a nyní se je osud postavil do pozice soupeřek. 

Nechybí ani záblesky z minulosti, kde uplakaná mladší sestra zoufale volá na tu starší, nebo scéna, kdy je modrovláska připoutaná k posteli v očekávání “lékařského zákroku” pomocí tajemné fialové substance. Ani to vám nestačí? Co říkáte třeba na stěny dětského pokoje posprejované výraznými pastelovými barvami? Schválně si trailer pusťte a spočítejte, kolik podobností uvidíte.

Druhou řadu Arcane letos nečekejte, tvrdí ředitel Riotu
i Zdroj: Riot Games/Fortiche

Druhou řadu Arcane letos nečekejte, tvrdí ředitel Riotu

V nedávném interview potvrdil ředitel Riot Games Nicolo Laurent, že v roce 2023 nová řada Arcane nevyjde. Na tu čekáme od…

13. 4. 2023 16:09

Na Twitteru si na trailer postěžoval hlavní tvůrce Arcane Christian Linke. Uvidíme, zda Riot v tomto případě nechá vývojáře z Farlight Games být, nebo se pokusí vyžádat odškodnění za porušení autorských práv.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama