Top Player Picks - Lee Sin by fof0t
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Top Player Picks - Lee Sin by fof0t

Top Player Picks - Lee Sin by fof0t

David Růžička

David Růžička

13. 2. 2013 13:50

Je to nějaký pátek, co jsme vám představili náš seriál videonávodů od top hráčů a máme tu další díl. Opět od fof0ta a opět jungle!

Reklama

Ve svém prvním videu nám fof0t představil jak se hraje

Amumu

na špičce české kompetetivní scény. Tentokrát si vybral šampiona jménem

Lee Sin

, The Blind Monk. 

Ve videu opět rozebere všechny důležité aspekty, od těch základních typu jaké masteries, runy a skill ordery, až po ty pokročilejší věci typu taktika, jak gankovat, vaše role v teamfightech a na závěr několik tipů a triků. Všechna videa z této série můžete najít na kanálu Tryhardu: 

http://www.youtube.com/TryhardTHTV

 a samozřejmě na stránkách jednotlivých autorů.

fof0t na MČR ještě v barvách eEriness
 Když jsme spolu tento rozhovor dělali minule, hrál jsi ještě za tým eEriness. Tam už ale dnes nefiguruješ, proto se tě nemůžu nezeptat na to, jak to v současné době vypadá s tebou a kompetetivním hraním?

Zatím čekám jak budou vypadat nejbližší turnaje. ESL slibuje A-Series s offline finále a Playzone se nechal slyšet, že Pragofest byl pouze začátek a další turnaje budou na vyšší úrovni co se cen i organizace týče. Jakmile se to rozjede, tak plánuju nejspíš založit úplně nový tým. Přijde mi, že většina top hráčů u nás má zažité určité zvyky a nechce a nebo nemůže se už zlepšovat. Kvůli tomu stagnují na evropské scéně a proto bych si chtěl "vychovat" svůj tým a poté i něco vyhrát.

 Myslím, že touto odpovědí jsi spoustu fanoušků potěšil. Máš už nějaké vytipované mladé talenty? Případně hráče které bys chtěl oslovit?

Kvůli škole jsem přes měsíc lolko vůbec nehrál. Až před pár dny jsem školu úspěšně dokončil a od té doby jsem dodělával guide a tak jsem ještě na hledaní talentů neměl čas.

 Jsi jeden z mála českých videomakerů kteří se zabývají League of Legends tvorbou. Mohl bys případným zájemcům říct, kolik taková video guide zhruba zabere času a co všechno jde do její přípravy?

Nejvíc práce dá probrat se všemi replayi, abych našel takové "scény", na kterých můžu divákovi dobře demonstrovat co jej chci naučit. Pak stříhání, scénář, připravit obrázky, dát tomu nějaký logický sled a okomentovat to. Všecko si vynásobte 2x, protože mám neuvěřitelně starý a pomalý notebook a dostaneme se na skoro 100 hodin čistého času.

 Nejlepší světoví jungleři které obdivuješ a od kterých se člověk může něco přiučit?

Hodně se mi líbí Kottenx, který hrával za Alternate. Pak Broetoe, který hrával za Gamehoppers a nyní jsem koukal, že hraje s Mozillou. A nejoblíbenějším je CloudTemplar z Azubu/CJ Entus Frost.

 Nejlepší domácí jungleři?

Tady je to suverénně Gornagal z eSuby.

 Jak by vypadal tvůj dreamteam složený z nejlepších hráčů světa?

CloudTemplar - jungle, Alex Ich - mid, HosaN - AD, nRated - support, Shy - top.

 Díky za rozhovor, nějaká slova závěrem?

Pokud se vám líbí moje videa, tak navštivte moji facebook stránku: http://www.facebook.com/fof0t a dejte like. Díky :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama