Top Player Picks - Amumu by fof0t
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Top Player Picks - Amumu by fof0t

Top Player Picks - Amumu by fof0t

David Růžička

David Růžička

15. 11. 2012 15:11

Dnes vám představujeme nový seriál video návodů od nejlepších českých hráčů.

Reklama

První video si pro nás představil fof0t, jungler týmu eEriness, a bude se zabývat kompletním rozborem šampiona jménem Amumu. V budoucnu můžete čekat další guidy od předních českých hráčů a to nejen na šampiony. Všechna videa pak můžete najít na youtube kanálu Tryhardu: 

http://www.youtube.com/TryhardTHTV
Pozn. autora: Z důvodu bugu v LoLReplayi nefunguje u replayů starších data 15.10.2012 zvuková stopa. Protože by tak byla půlka záznamů se zvukem a půlka bez zvuku, tak jsem se rozhodl je sjednotit a jsou teda bez zvuku všechny. Video tím bohužel působí trochu prázdně. Nebyl to záměr. Snad se do příštího videa podaří bug opravit. Inter-preview:

[12:56:13] aragednet: Ahoj fof0te, mohl by ses představit našim čtenářům (pokud tě ještě někteří neznají)?

[12:56:34] BVM fof0t (Tom): jsem fofot

[12:58:10] aragednet: Super, vidím, že jsi sdílný mladík, tento rozhovor bude potěšením pro naše negramotné návštěvníky.

[12:58:19] BVM fof0t (Tom): :D

[12:58:24] BVM fof0t (Tom): i like tits

[12:58:36] aragednet: (tohle tam všechno bude ty dolane)

[12:58:47] BVM fof0t (Tom): ja si napisu vlastni rozhovor :D

[12:58:59] aragednet: A KDO JE TADY ADMIN? HA!

[12:59:10] aragednet: okej, napis si radsi vlastni prosimte

[12:59:17] BVM fof0t (Tom): :D

[12:59:29] BVM fof0t (Tom): ja uz budu hodnej

autor videa fof0t uprostřed

Malé interview s tvůrcem:

 Ahoj fof0te, mohl by ses představit našim čtenářům (pokud tě ještě někteří neznají)?

Ahoj. Je mi 24 let, junglím za tým eEriness a ve volných chvílích píšu články o junglení.

 Co tě vedlo k vytvoření tak rozsáhlého video návodu?

I když na mé články byly samé pozitivní ohlasy tak občas lidi psali, že jsou příliš dlouhé. Přemýšlel jsem jak zachovat velkou míru detailu, kterou dávám do každého článku a zároveň jak neodradit čtenáře tou dávkou textu (i když se spoustou doprovodných obrázků :)). Video mi přislo ideální z toho důvodu, že můžu spoustu věcí vysvětlit jednodušeji a taky pro čtenáře (diváka) je to množství informací jednodušší na strávení. Ve výsledku je guide opět možná až příliš detailní, ale já to jinak neumím :)

 Když už jsme u té délky, kolik času si strávil jeho tvorbou?

Zhruba tři týdny. Ze začátku jednou za pár dní, ale poslední tyden jak se to začalo formovat a byly vidět výsledky, tak jsem se do toho obul a poslední dva dny už jsem nedělal nic jiného. Z malé části za délku tvorby může moje nezkušenost s děláním videí a z velké části můj šest let starý notebook. Když jsem se chtěl podívat jak vypadá vyrenderovaný třísekundový přechod mezi záběry, tak jsem si mohl odskočit na kafe. Na nějaký real-time preview i v té nejhorší kvalitě jsem mohl také zapomenout. I přesto mě to bavilo a z výsledku jsem nadšený.

 Tři týdny? Ty musíš mít mumii asi hodně rád viď? Co tě vedlo k výběru právě Amumu? Proč ne třeba Cho'gath za kterého jsi známý?

Amumu je můj nejhranejší hrdina v season 2, season 1 a dokonce i po betě, kdy jsem hrával na NA serveru (EU servery nebyly). I když mě hráči znají spíše pod Cho'gathem, Nocturnem či Mundem, tak Amumu pro mě vždy byl a bude jednička.

 Co plánuješ v nejbližší době? Vezmeš si po tak heroickém výkonu dovolenou, nebo se vrhneš do další tvorby?

Počkám jak se guide bude líbit, pročtu si připomínky a s ohledem na ně určitě další videa vytvořím.

 A co tě čeká mimo video tvorbu? Jak se s eEriness připravujete na sezónu 3?

Jako většina týmů po sezoně, tak i my jsme se nevyhnuli změnám v sestavě. Obměnili jsme botlinku za Walise a lega a v současné době nemáme na stálo obsazenou pozici midaře. Až nějakého doplníme, tak se pustíme zkusit štěstí v různých kvalifikacích a westovských turnajích.

 Máš nějaká slova závěrem pro své fanoušky?

Pokud se vám má guide líbila tak navštivte moji facebook stránku http://www.facebook.com/fof0t. Jestliže vás zajímá junglení a nečetli jste žádný z mých článků tak to můžete napravit ve Vzdělávacím centru v oddíle junglení (Vítejte v Jungli).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama