Top elo hráči u nás - Leden
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Top elo hráči u nás - Leden

Top elo hráči u nás - Leden

derk

derk

17. 1. 2012 11:17

Sepsáno podle oficiálních žebříčků v solo queue. Tento seriál je určen zastoupení cz/sk hráčů v žebříčku solo queue na EUNE.

Reklama

Bude velmi často aktualizován a dostat se sem máte možnost všichni, bude zde sepsán každý, kdo se dostane do top 100. Pokud jsem někoho vynechal, tak prosím o kontaktování via komentáře či ingame. Všem zde uvedeným hráčům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci. V následujících dílech se můžete těšit na rozhovory s jednotlivými hráči.

2. eSuba Adamoss (2216)

Velmi schopný a klidný hráč na naší scéně, na druhou příčku v celé EUNE se dostal převážně hraním AP postav – nejčastěji Sion. Beze sporu jde o nejlepší AP carry u nás, potažmo na celém EUNE.

15. eSuba kokos (2107)

Na pomyslném druhém místě se umístil kokos, v první sezóně známý spíše jako sokok. Velmi často hrál duo queue s Adamossem. Tito dva hráči již dlouhodobě dokazují, že patří na úplnou špičku tohoto serveru. Kokos hraje převážně ad carry. Dokáže však zahrát velmi obstojně i jiné role – jungler nebo solo top.

16. eSuba Herdyn (2100)

Poměrně nový přírůstek na top elo, vydatně mu pomohl champion jménem Riven a také duo queue s dalšími kolegy z eSuba. Přesto všechno jde o velmi schopného hráče, který si toto místo zaslouží.

25. eSuba Mozilla (2059)

Čtvrtou příčkou uzavírá dominanci eSuba jejich nový solo top, možná nejschopnější solo top hráč v cz/sk vůbec – Mozilla. Dříve známý pod barvami myRevenge.

51. FZ aim (2012)

První člověk, který není v současné době v týmu eSuba je na pomyslné páté příčce. Aim nyní hraje za velmi úspěšný Team Fragzone, který vznikl z nejlepšího týmu EUNE – Lleague. Dřívě hrál spolu s Mozillou a Johnnym za myRevenge. Aim hraje převážně AP carry.

54. myR Johnny (2009)

Na šestém místě se drží ad carry Team Fragzone (dříve myR). Jeho nejhranější postavou je beze sporu Caitlyn, následována Gravesem.

59. unnamedlol (2002)

Sedmé místo drží první člověk, který nespadá ani pod eSuba ani pod myR. Je součástí týmu SGC (slovenský tým – Storm Gaming Clan), kde hraje převážně ad carry.

69. DejvCZ (1979)

Jungler, dříve v týmu NIMB, dnes již v týmu BVM. Jde opět o kvalitního hráče, pohybuje se konstantně mezi 1950-2100 ratingu převážně díky tomu, že zkouší nové věci a těch pár čísel za jménem ho úplně nezajímá. Nejspíše jde o nejschopnějšího junglera v cz/sk.

75. Whenyouseeit (1972)

Schopný solo top hráč, který hrál za Cracked Gamers. V dnešní době již kolují zvěsti, že přešel k týmu myR a utvoří nový tým s lidmi, kteří tam zůstali. Mezi jeho nejhranější postavy patří Irelia a Riven.

90. derkeenho (1952)

Posledním v top 100 na EUNE je AP carry týmu BVM (Buzici v Muzici).

__________________

* čísla před nickem znamenají pořadí v celém EUNE žebříčku, nikoliv u nás

** číslo za nickem značí rating, na kterém se kdo nachází (aktualizováno ke dni 15.1.2012)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama